ShishaSyrup teszt – görögdinnye

Feladó: Darazsacz Máté

Termék: ShishaSyrup Görögdinnye

Csomagolás, külső:
A csomagolás az gyöngyház színű műanyag „üveg”. Az üveg jól zár, nem folyik ki a melasz. Görögdinnye illatot egyáltalán nem áraszt. Az üvegen egy félbevágott görögdinnye látható, ami a glicerin ízesítését jelképezi. Az ízesítő csomagolásával maximális mértékben meg vagyok elégedve.  ( 9 )

Illata: A vízipipa ízesítőnek nagyon kellemes illata van, engem a dinnyés rágóra emlékeztetett a felbontásnál. Azt tapasztaltam, hogy az illata az ízesítőnek sokkal erősebb, mint az íze, de ettől érdemes kipróbálni! Miután a kerámiára felhelyeztem a vörösen izzó szeneket, az egész szobát átjárta a finom görögdinnyés illat. Bátran ajánlom mindenkinek! 🙂 ( 10 )

Ízről: A szén felhelyezése után vártam 5 percet, hogy a kerámiát kellő kép átjárja a hő. Ezalatt az idő alatt a hőtartó sapkát is feltettem. Már az első szívásnál szép füstöt, és kellemes ízt adott. Olyan ízt éreztem, mintha beleharaptam volna egy jó zamatos görögdinnyébe. Nekem nagyon tetszett! A tömés közben dinnyés Bolerot ittam, hogy passzoljon a finom dinnyés ízhez.  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Egyéb vízipipa ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: A teszthez egy 55 cm magas top mark pipát használtam. A tartályban megfelelő mennyiségű hideg csapvíz került. Sima egyiptomi kerámiába tömtem az újraízesített ásványt, 2 réteg háztartási alufóliával. Közepes méretű lyukakkal koncentrikus köröket készítettem. 3 db fél Cocobrico szenet és egy Nargilem NXL mosható szívócsövet használtam.

ShishaSyrup teszt – görögdinnye” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.