cukormentes vízipipa ízesítő

Egyre több helyen olvasom, hogy más ízesítőktől idővel bedöglik a vízipipa ásvány. Kérdés, hogy miért nem történik ez a ShishaSyruppal?

Nos, valóban így van. Ennek oka, hogy a legtöbb ízesítő nagy mennyiségben tartamaz cukormelaszt, cukorszirupot, vagy egyéb cukortartalmú löttyöt. A gyártó azért rakja bele, mert sokkal olcsóbban kap egy viszonylag sűrű folyadékot, és a vízipipa dohánynál nem számít, hogy mennyi köt meg, és mennyi füstöl (gőzöl el).

 Ráöntöd, beszívja, lefüstölöd, kidobod, kész. Nem rosszak, sőt nagyon jók is vannak közöttük. Csak másra valók…

Nos az ásvány meg használat után is jó játék marad. újraízesíthető…. Lenne, ha nem égne bele a cukor, eltömítve vele  a pórusokat, és a drága ásványod helyett akkor nyugodtan használhatsz egy lapát sódert is, mert annyit ér.

Ez a ShihsasSyrup titka. Tem titok, mert már ketten tudjuk, de a működésének alapja.

Ugyan azt az ízt kapod, mint ami előtte a kavicsodon volt

Az egész folyadék elpárolog, az utolsó grammból is fehér gomolyag lesz.

A vízipipa ásványod is tovább szolgálja gazdáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.