ShishaSyrup teszt: sárgadinnye

Feladó: Győri Árpád
Termék: Shishasyrup sárgadinnye

Csomagolás, külső: A sárgadinnyés vízipipa szirup csomagolása átlagos. Ahogy az előzőeknél is írtam egyébként teljesen mindegy is, de nem a legszebb. Használatra megfelelő. Kívülről kicsit nehezen látni, hogy mennyi fogyott, ami dohány ízesítésénél hátrány. A kis lyukon nehezen lehet kinyomni de ez könnyen megoldható a tető lecsavarásával. ( 8 )

Illata: Nagyon kellemes, édes illat. Meggyőző, biztató. Az ízéhez hasonló ami egy nagy pozitívum. Az eredeti gyümölcshöz is passzol, így teljesen jó. Érdekességként megemlítem, hogy mikor egy buliban elővettem szinte ódákat zengtek róla és követelték, hogy ezt tömjem. ( 9 )

Ízről: Talán a legjobb eddigi Shishasyrupom. Az eperrel vetekszik de egész más miatt. Míg az egy édeskés cukorkára hajaz, addig ez nagyon jól visszaadja a sárgadinnye ízét. Az egyik legélethűbb íz amit vízipipánál tapasztaltam, bár volt ismerőseim közül aki inkább egy gyümölcsös rágóhoz hasonlította, de nekik is ugyanúgy tetszett. Márkák közül a pálmafásra hasonlít leginkább, amelynek szintén elismert íze a dinnyés. Cigarettadohánnyal készítettem és egy kicsit félreraktam kőből is de azt nem nagyon használtam, egyébként ugyanolyan. Leszámítva persze, hogy kevesebb ideig tart és több hőt igényel ahogy minden kavics. Bátran ajánlom mindenkinek. A készítőknek meg gratulálok, ennél nem igazán sikerülhetett volna jobbra. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Egyéb Cigi, pipa dohányt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Többféle (KM és Aladin) pipa, mosható és eldobható cső, mini phunnel valamint vortex kerámia. Mindegyikben ugyanolyan végeredmény.

Egyéb: A kövek valamiért nekem nem jönnek be. A Shisharoma dobozok valamiért nem működtek. Felrázás és egyéb turpisságok után is gyenge ízük volt. A Shishasyrup termékek használata viszont jó dohánnyal és kővel is. Lehet, hogy többet öntöttem.

ShishaSyrup teszt: sárgadinnye” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Árpi, köszönjük a tesztet. És őszintén örülünk a véleménydnek. Érdekesség, hogy a ShishAroma és a ShishaSyrup termékekben a lötyi ugyanaz, így csodálkozom, hogy a kavicson más ízt éreztél a szirupnál és az előre csomagolt kavicsnál. Visszatérve az ízre, valóban az egyik legjobban eltalált ízesítőnk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.