Kérdés-Válasz

Gyakori kérdések és válaszok. Ha van kérdésed, akkor küld el nekünk a Kapcsolat menüpontban!

Mihez ajánlott leginkább a ShishaSyrup?

A vízipipa dohányokhoz és ásványokhoz egyformán jól alkalmazható, így a fiatalabbaknak ásványhoz, idősebbeknek dohányhoz ajánljuk.

Dohányfrissítővel bekeverhetem a kavicsokat?

Bekeverheted, csak semmi íze nem lesz. A frissítők nagyon kis mértékben tartalmazzák az íz-koncentrációt, inkább a nedvesítés a céljuk. A ShishaSyrup pont ezért ízesítő, így ezzel tudod ízesíteni.

18 éven aluliak is vásárolhatnak ShishaSyrupot?

Mivel a ShishaSyrup a törvény szerint nem jövedéki termék, így bárki szabadon, bárhol megvásárolhatja. Még interneten is.

Ásvány vagy dohány a jobb?

A kezdőknek, fiataloknak egyértelműen az ásvány a „jobb”. A rutinosabb vízipipásoknak, viszont zavaró lehet az ásvány „üressége”, hiányolható belőle a karakteres „dohányos” íz. Mindenki megtalálhatja a két típusban a kedvére való dolgokat. Egészségügyi szempontból a vízipipa ásvány (Shisharoma) a befutó.

Melyik kerámiába jó kaviccsal vízipipázni?

Igazából mindegyik kerámiába meg lehet tömni a Shisharomát, de legjobban általában a Phunnel típusú kerámiákban „üzemel”. Itt csak egyetlen lyuk van, és az is felül, így esélytelen, hogy bármennyi ízesítő is lefolyhasson a vízipipatestébe, ezzel erősebb ízeket érhetünk így el. Ajánljuk a Mass Phunnel vagy a Sahlar phunnel kerámiákat.

Hány réteg alufóliát használjak a vízipipa ásványhoz?

Egy réteg teljesen megfelelő minden kerámiatípushoz, ugyanis a Shisharoma ásványa nem tud megégni, rossz, kaparó ízt nem produkál nagy hő hatására sem.