Shaishasyrup teszt – eper

Feladó: Győri Árpád

Termék: Shyshasyrup vízipipa ízesítő – Eper

Csomagolás, külső: A vízipipa szirup csomagolása nem túl csicsás, nekem nem is nagyon tetszetős, de megteszi, jó nagy ínycsiklandó eprek láthatóak rajta. Kicsit nehezen lehet a tubuson átlátni és ezáltal a benne levő mennyiséget megtippelni. Közelről szaglászva az illata nem nagyon érződik, jól zár. Nehezen lehet belőle kipréselni a levet ami dohány ízesítésnél hátrány. ( 7 )

Illata: Már a tubust kinyitva kellemes meglepetésben részesültem. Az ízéhez hasonló, finom, édeskés, cukorkára hajazó epres illat csapta meg az orromat. Legszívesebben megkóstoltam volna de nem volt merszem 🙂 ( 9 )

Ízről: Nagyon kellemes, epres cukorkához hasonlít. A gyümölcshöz kevésbé, de ennek ellenére nagyon meg voltam vele elégedve, talán az egyik legjobb ízű követ nyertem az ízesítésből. Nagyon édes, de ez nekem nem volt gond, sőt örömmel szívtam el. Ízesítettem dohányt is, ezzel azonban problémám akadt. Mindössze néhány szem (körül-belül két tömésre elegendő) kőre viszonylag kevés ízesítőt öntöttem a maradékot pedig 40 gramm mosott cigarettadohányra ez viszont nem nagyon hatotta meg, a dohány kevergetés mellett hamar felszívta, így nem volt túl bíztató. Mivel ekkor már a köveket elszívtam, a róluk maradt (meglepően sok, úgy tűnik kevesebb is elég lett volna) levet is a dohányra öntöttem és tovább kevertem. A dohány szép piros színű lett, de az alján egyáltalán nem maradt folyadék, gyorsan felszívódott. Előbb 3 majd 7 nap után próbáltam (persze napi keveréssel, de szinte semmi íze nem volt. Nem tudom mit rontottam el, lehet egy tubushoz (legfeljebb néhány mili hiányzott) sok a 40 gramm. Várom a javaslatokat. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Aladin Fata Morgana vízipipa, HookahPro Grip mosható szívócső és phunnel kerámia.
A kövekhez kisméretű arckrémes doboz, a dohányhoz légmentesen záró műanyag.

Egyéb: Köszönöm szépen a kapott ízesítőt! Az első Syrupomat nagyon jónak találtam, ezen javítani semmit nem kell. A dohánnyal még kísérletezem de a kővel kiváló.

Shaishasyrup teszt – eper” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Először is köszönjük a tesztet.
    A vízipipa kavics ízesítése tényleg egyszerű vele, a dohányhoz egy kis gyakorlat kell. Valóban a 40 gramm porszáraz dohányhoz nagyon kevés a 100 gramm Shishasyrup lötyi. 2 megoldás van ilyenkor. Vagy bekevered a syrupot 30-40g mézzel, és utána öntöd a dohányra, vagy kevesebb dohánnyal kell próbálkozni, hogy elég legyen hozzá a szirup.

  2. A mézzel bekeverést nem próbáltam, féltem az ízt. A dinnyét már sikerült, kb 30-35 grammot használtam és a syrupból is többet hagytam rá. Az tökéletes lett, a 40 grammhoz egy teljes tubus szerintem teljesen jó, sőt ha vízipipadohánnyal próbálkoznék még sok is lenne mert úgy vettem észre, hogy az nehezebben szívja be az ízesítőket.

    1. nem kell félteni az ízt, nem fogja bántani. Mivel a dohány nehezen szívja az ízeket, időt kell neki hagyni. Optimális esetben ez 2-3 hét, párnaponta kevergetéssel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.