ShiashaSyrup – Berry mint, berrys mix

Feladó: Szücs Máté

Termék: ShishaSyrup – Berry Mint

Csomagolás, külső: Egyszerű flakonocska, de nem a megszokott. Nem tudom ez lesz-e az új csomagolás, nekem annyira nem szimpatikus. A flakon jó. Kicsit magasabb, keskenyebb mint a régi és teljesen áttetsző. Vastagsága, merevsége maradt. Ebben a flakonban látszik, hogy ha pár napot áll a cucc akkor szépen kicsapódnak az olajok, az aroma színe tisztább lesz. A kupak viszont jobb a régin. Az új is többé-kevésbé jól zár és lecsavarható, de a kialakítása most egy tetején billenős megoldás, nem sima nyitófül. A baj az vele, hogy nyomásra nyílik és záródik is, így doboz vagy ragasztás nélkül nem szállítható, mert egy óvatlan pillanatban már nyílik is és eláztat mindent. A címkén könnyen felismerhető melyik íz és minden lényeges információ megtalálható rajta. Az első matrica maradt a szokásos, de került rá egy hátsó is, vonalkóddal, összetétellel és minden kötelező információval. ( 7/10 )

Illata: Flakonban vagy kőre töltve a mentás illat dominál némi áfonyával, kicsit tömény, de kellemes és hamar betölti a szobát. Jó szagolgatni, meghozza a kedvet a pipázáshoz. Pipázáskor kevésbé érezni a menta illatát és teret enged az áfonya melletti egyéb gyümölcsöknek, növényeknek, így sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az illata. ( 10/10 )

Ízről: Elég sokféle ízből áll, így nem írnék élethűségről. Íze nem túl édes, és a menta is kevésbé érződik, cserébe az áfonya, szőlő és egyéb ízek is kicsit több teret kapnak. Mire a szén nagyja leég addigra az íze is kicsit tompul. Bő és tömör füstöt ad, ami viszonylag sokáig meg is marad. Második kedvenc ízem (első a dragonfruit, örülnék, ha ebből is lenne hazai 🙂 ) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: 70cm Aladin pipa, Nammor cső, Vortex kerámia, 50mm Nakhla szén, páncélfólia és hideg csapvíz.

Egyéb: Saját ásványát főztem ki majd ízesítettem, újra. Ha jól ki van főzve az ásvány és felrázva az aroma akkor semmiben nem különbözik a gyárilag ízesített kőtől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.