Shisharoma – Blue NRG, Energia italos

Feladó: Girardi Loránd

Termék: ShishaSyrup – Blue NRG drink ízű ásvány és dohány ízesítő

Csomagolás, külső: A csomagolás nagyon vonzza a tekintetet, mivel a laza kék füst és piros-fekete címke érdekessé teszi. Csak pont nem lehet rájönni hogy mi is ez az íz míg le nem veszik a polcról és el nem olvassák hogy energia italos. Maga úgy a palack tetszik mivel keskeny és könnyen hordozható-tárolható. A kupak a megszokott billenős. A hátulján a szokványos dolgok: összetevők, forgalmazó stb. ( 8/10 )

Illata: Megtévesztésig hasonlít az energia ital tutti fruttis illatára. Nagyon picit mű beütése van de sokáig kell vele inhalálni hogy megérezzük. Erős illata van, és az ízesítést követően is az marad. ( 9/10 )

Ízről: Hát maga mint a tutti frutti számomra elég mű íz. A célnak megfelelt hogy utánozzák az energia ital pezsdítő ízét, de hogyha nem csoportban szívjuk elég monoton lesz. Én élveztem mivel a barátaimmal szívtam, de mikor egyedül próbálkoztam egy idő után sok volt nekem. Az íz megmarad a szájban és nem rossz ízben, hanem úgy kellemesen mint monjuk az igazinak az íze. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények:
Vízipipa: Mitsuba
(szívócső, kerámia is ez a márka)
– szén tartó
– háztartási alufólia mint hőtartó

Szén: 2 korong Three Kings szén

Egyéb: A címke nem fejezi ki hogy mi is ez. Csak a néven kéne változtatni vagy zárójelbe tenni hogy mi is ez mert hogyha a boltban vettem volna meg az életben nem jöttem volna rá hogy ez energia italos!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.