Shishasyrup – Áfonya, Blueberry

Feladó: Pethő István

Termék: Shishasyrup blueberry (áfonya)

Csomagolás, külső: Csomagolása letisztult, a már megszokott, bár szerintem talán túlságosan is egyszerű. Shishasyrup homályosan átlátszó, ezüstben csillogó kis műanyag flaska. Feltüntetve a fontos információk tengerével. Praktikus kis flakon, már az adagolást tekintve is. Egy kivetnivalóm van, az aroma megjelenését tekintve lehetne esetleg színezett, így még kívánatosabb lehetne e termék . ( 8/10 )

Illata: A flakon jól zárt. Ahogy letekertem a kupakot, egyből megcsapott egy tömény, édes, áfonyás illat ami szerintem jó jel, mert az ilyen karakteres illatú aromák eddig nálam mindig bejöttek . ( 10/10 )

Ízről: Ízét tekintve az első 5 perc után indult be és igazán kellemes, nem teljesen áfonyás, nekem inkább édeskés íze volt. Talán egy kicsit nagyon enyhén savanykás és krémes íz .Természetesen nem volt az illatához hasonló az erősség, hanem pont tökéletes. Nekem nagyon megtetszett ez az aroma és szerintem ha dohányhoz keverem, akkor használok hozzá egy kis mentát is. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Nargilem NP 450 (kék) 49 cm Vízipipa. Hookah Pro Deluxe mosható szívócső (kék).Sahlar mini phunnel Medium (kék). Egy réteg páncél fóliával, 3 db cocobrico természetes szénnel a teraszon. Az időt tekintve kb. 55 percet kibírt, de azt bőven. Bő füstöt adott. Kifőzött – kisütött (újrahasznosított) ásványt ízesítettem vele .

Egyéb: Nekem igazán megérte az árát. Aki szereti az édeset annak mindenképpen csak ajánlani tudom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.