ShishaSyrup – Ananász, Pineapple

Feladó: Zaharovicsné Kovács Szilvia

Termék: Ananász ízesítő

Csomagolás, külső: Most már, hogy visszaeső használó vagyok, kifejezetten jó érzésekkel tölt el a csomagolás. Tudom, hogy azt kapom, amit látok. A címke letisztult. Egyértelmű a képről angolul nem tudók számára is. A gyöngyházfényű műanyag flakon esztétikus és egyben praktikus. Túléli a női ridikül tesztet. A pattintósan nyitható fedél biztonságosan zár és könnyű adagolást tesz lehetővé. ( 10/10 )

Illata: Kellemes, csábító bár a flakonba közvetlenül beleszippantva nagyon erős. Ezért érdemes a kézfejre cseppentve szagolgatni, hogy kinyíljon az illat. Gyakran vásárolok ananászt, amit ugyanúgy a szaglásom alapján választok ki a boltban. Az illat azt tükrözi, ami egy érett, gyümölcs illata. ( 10/10 )

Ízről: Az íze már annyira nem nyűgözött le, mint az illata. Nem éreztem eléggé intenzívnek eleinte. De ez a dohányválasztásomon is múlhatott. Új dohányt próbáltam ki (régebbi elfogyott). Vékonyra vágott Marlboro Gold-ot használtam.. Talán darabosabb és gyengébb dohánnyal jobban átjött volna az ananász íze. De így is lenyűgözött a könnyed, bő füstje. Jó 15 perc kellett mire a gyümölcs íze dominálni kezdett. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Egyéb Cigi, pipa dohányt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Mitsuba 80 cm-es pipa. Egyiptomi kerámiával. Szénkonzolt használtam, Öngyulladó nagyméretű Three Kings szénnel. Marlboro Gold dohányt 3x kifőztem, majd az aromában majd egy hetet érlelődött.

Egyéb: Úgy látom ez is egy út a kő és az ízesített vízipipa dohányok közt. Az ásvány túl gyenge, az ízesített dohány sok esetben túl erős nekem. Így, hogy nincs benne melasz, valahogy egyszerűbb a vízipipa használata (főleg egy kezdő számára) nem annyira tömény a füst, hogy fejfájás vagy émelygés legyen az eredmény. Gazdaságosabb a saját készítésű és ízesítésű dohány és ráadásul a kísérletezés öröme is a miénk…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.