Shishasyrup – Berry mint

Feladó: Plaszkony Balázs

Termék: Shishasyrup – Berry mint

Csomagolás, külső: Sima 100 milliliteres erős műanyagban volt az ízesítő. Nekem ez a szempont nem igazán mérvadó, de tetszett a csomagolás, ízléses volt. Volt rajta egy rövid használati útmutató annak aki nem tudná hogyan is kell használni, illetve az összetevők is olvashatóak voltak rajta, ez is egy pozitívum számomra ( 10/10 )

Illata: Kibontásnál már éreztem az erős mentás illatot, egész kellemes volt és mellette lehetett érezni az áfonyát is, de az kicsit háttérbe szorult. Erős illata volt, betöltötte az egész szobát. ( 9/10 )

Ízről: Az íze nagyon finom volt, bár csakúgy mint az illatnál itt is picit túlságosan előtérben volt a mentás íz, de mellette érezhető volt a gyümölcsös íz is, elsősorban áfonya és egy kis szőlő. Ez volt az első ilyen ízű tömés amit szívtam, nem tudom, hogy a többi márka milyen, de nekem jobban tetszett volna ha a gyümölcsös íz is jobban kiérződik. Így viszont a nyári melegben nagyon jó hűsítő lesz. Összességében nagyon ízlett, nem volt túl tolakodó a menta sem azért és mű íze sem volt. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Egyéb Cigi, pipa dohányt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Egy 47 centiméteres Top Mark vízipipát használtam, hagyományos egyiptomi kerámiával. Nemsokára kipróbálom phunnel kerámiával is. Sima cigi dohányt ízesítettem vele amit előzőleg ötször mostam ki. A legtöbb helyen azt olvastam egy hetet kell érnie a dolognak, hogy a dohány magába szívja az ízeket én pedig fél nap után már tömtem is egyet mert nagyon hajtott a kíváncsiság, de ha vár még vele az ember valószínűleg csak jobb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.