ShishaSyrup – Cherry, cseresznye

Feladó: Salamon Péter

Termék: Cherryízű vizipipa ásvány és dohány ízesítő

Csomagolás, külső: Egy elég jól záró műanyag flakonban van ez a melasz, amelynek ha a kupakját ha felnyitjuk, egyből jól érezni a cseresznye aroma illatát. A flakon nem egészen átlátszó, de azért jól látni lehet a benne lévő melasz mennyiségét. A tubus fala elég masszív. Oldalán megtalálható az ízesítés neve, és a gyümölcsről egy kép, valamint minden szükséges információ. ( 10/10 )

Illata: A felbontás után rögtön érezni a cseresznye aroma illatát, ami engem a cseresznyés cukorkára emlékeztet leginkább, elég kellemes. Mikor elkezdtem szívni, a füstnek is hasonlóan cukorkás szaga volt. Illat tekintetében nem lehet okom panaszra. Az illata kellően tömény ahhoz hogy sokáig érezhető legyen. ( 10/10 )

Ízről: Az íze is talán a cseresznyés cukorkára hasonlít leginkább, beszívásnál elég finom, kellemesen édeskés és savanykás. Kifújásnál ez a savanykás íz elveszik, és az édeset lehet jobban érezni. Ennek az íznek nem a legerősebb íze volt, szívtam már jobb ízesítést is, de nyugodtan ajánlom mindenkinek aki kedveli az édesebb ízeket. Összességében jó ízt adott, de lehetett volna erősebb is. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: Zárt térben próbáltam ki ezt az ízesítést, így nagyon nagy felhőket lehetett fújni, füst tekintetében sem lehet okok panaszra. Egy 37cm pipát használtam, egy medium phunnelt, és 3db természetes szenet, 4 réteg sima alufóliával.

Egyéb: Alapvetően nem lehet panaszkodni erre az ízesítésre, de a jó erős illat után egy kicsivel erősebb ízt vártam

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.