ShishaSyrup – Cherry, cseresznyés

Feladó: Szücs Máté

Termék: ShishaSyrup – Cherry

Csomagolás, külső: Egyszerű flakonocska, félig átlátszó, semmi hivalkodás. Jól zár, könnyen adagolható és nem folyik vagy csepeg mellé a cucc. A csomagoláson könnyen felismerhető melyik íz és minden lényeges információ megtalálható rajta. Semmi sallang, nekem tetszik. ( 10/10 )

Illata: Az illata eléggé rendben van. Első szaglásra igazi időgép volt. Az jutott eszembe, amikor kisgyerekként magoztuk a meggyet és összegyűlt a tál alján a ‘meggyvér’ amit megihattunk. Na, annak akkor pont ilyen illata volt. Kemikália, mű, vagy egyéb másodlagos illat számomra nem érezhető. Kellően intenzív, nem zavaróan erős flakonból sem, használat közben sokkal lágyabb, felülmúl minden párologtatót, mintha egy adag jó érett lekvárra valót raktunk volna a tűzhelyre. ( 10/10 )

Ízről: Az íze viszont nem száz százalékig pont olyan mint az illata, de egyáltalán nem rossz. A gyümölcs héjának és húsának illata után az íze inkább mint egy nagyon jó minőségű meggytea. De nagyon hasonlít a PEZ és a magas vékony kékdobozos (SIÓ) gyümölcslé meggyes változatára is. Nincs mű íze, csak egy picit más, de persze lehet, hogy csak az emlékeim csalnak (a meggylé miatt). Aromák és ízesítők között így is kiemelkedik bármilyen más ehető termék meggynek nevezett ízei közül. Amúgy az illathoz mérten kicsit töményebb ízre számítottam, de nem vészesen. Ez az első meggyaromám a vízipipához, szerintem az állandó készlet része lesz. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Egyéb vízipipa ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: 70cm Aladin pipa, Nammor cső, Vortex kerámia, 50mm Nakhla szén és hideg csapvíz.
A konkurencia kövét főztem ki majd ízesítettem Shishasyruppal és hagytam ‘bő lén’ 2 napot állni, közben párszor felráztam.

Egyéb: Füstje szép fehér, bő és tömör. Viszonylag lassan oszlik.

Köszönjük a tesztet Máté! Érdekes, hogy szerinted ennyire meggyre hasonlít a mi cseresznyénk.  : )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.