ShishaSyrup – Cho-corum, kókuszgolyó

Feladó: Girardi Loránd

Termék: ShishaSyrup – Cho-co-rum ízű ásvány és dohány ízesítő

Csomagolás, külső: Korrekt kis csomagolás. Nem elnagyolt, nem is szegényes a kinézete de elárulja hogy mivel is áll szembe az ember. Hagyományos pattintós kupakja van, praktikus nem macerás még a vak is használni tudja. A kókuszgolyók az elején tetszetősek összefut az ember szájában a nyál hogyha meglátja. Hátulján a szokásos tudnivalók. ( 9/10 )

Illata: Hogyha nem látom a csomagolást nagyon sokadszorra jövök rá hogy milyen az illata mivel nem hasonlít az otthoni kókuszgolyóra inkább egy gyengébb boltira. A rum jellegzetes szaga csak nyomokban árulja el hogy ez tényleg az amit vettünk mert a kókusznak és a csokinak nyoma gyenge illat formájában van jelen. Egyáltalán nem mű illat. ( 8/10 )

Ízről: Először azt hittem valami nem kóser, csak nagyon sokat kellett szívnom hogy érződjön az igazi íze és hozzászokjon a nyelvem. Az előző gyenge rum itt nagyon kiüt és ezért majdnem elrontja az ízvilágot, de szerencsére a kókusz és a csoki amit előbb nem éreztem kiegyensúlyozza a túlzott rum ízt és egy idő után egész finom lesz. Mű ízt itt sem érzek, talán csak annyi hogy kicsit low budgedtes íze van a csokinak. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: Vízipipa: Mitsuba
(szívócső, kerámia is ez a márka)

– szén tartó
– háztartási alufólia mint hőtartó

Szén: 1 korong Three Kings szén

Egyéb: Ajánlom azoknak akik szeretik az édeset és édesszájúakat. Nem ajánlom azoknak akik nem bírják a rumot, és a túlzott édes ízeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.