ShishaSyrup – Csokoládé, Chocolate

Feladó: Tamás Ákos

Termék: Csokis Shishasyrup

Csomagolás, külső: Nálam az őszibarackos viszi a prímet, de ez is egész jól néz ki. Semmilyen felesleges információt nem tartalmaz. Nem lehet belekötni. Látom a folyadékot is, ez külön plusz, hogy tudom mit veszek. Szerintem szép, csak a csoki jel inkább egy linzer karikára hasonlít. ( 7/10 )

Illata: Erős kellemes illata van. Teljesen csoki, semmi mellék illat, ezt eltalálták. Nekem éppen beleszól a személyes ízlésem, mert sosem szerettem igazán a csokit (ne bántsatok!:D) és ezért a illatát sem szeretem, de azért egész jó. Körülbelül a csokis dohányokkal van egy szinten. A szobában kibontva eléggé érezhető. ( 6/10 )

Ízről: Élethű! A legjobb csokis cucc, az összes csokis dohányt veri, kedden ráöntöttem kb. 100 gramm shisharomára a tubus felét, mostanáig állt. Mennyei! Ezt már csak a cherry coke pipálja le! Egyszerűen…ezt nem lehet leírni, mintha egy tábla *lila tehenes* csokit zabálnék. 10/10 noha sosem szerettem a csokit. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények:

Nargilem NP450(hideg,talán kicsit fagyos víz)
Hookah Pro grip
Vortex kerámia (peremig tömve,rengeteg lyuk,a közepén nem lukasztottam)
Átlagos szobahőmérséklet

Egyéb:

A füstről még nem esett szó. Ebben sem lehetett csalódni. Szép tömör füstöt (gőzt) ad, karikát is lehet vele fújni. Tapasztalatom szerint a shisharoma ízesítve jobban adja a füstöt, mint simán(syrup nélkül). 10/8

Összegezve: Finom! Ajánlom, én főként a menta ízvilágát szeretem, (no meg a savanyú gyümölcsöket) de ez bejött, nem túl édes, pont megfelelő. Egy tábla milka csoki mellet filmezés közben, jót lehet pipázni. Relaxálni is jó! 🙂 Ajánlom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.