ShishaSyrup – Exotic Mix, Exotikus gyümölcs keverék

Feladó: Erdő-Bonyár Dominik

Termék: Shishasyrup Exotic Mix

Csomagolás, külső: A csomagolásban semmi problémát nem véltem felfedezni. Nincs túldíszítve, de ez nem is baj, a funkcióját teljesen jól ellátja. Kicsit keményebb az anyaga, így nehezebb kinyomni, de legalább nem repedezik, és kibírja hogyha leejtik magasról. Sehol sem folyt ki egy csepp melasz sem. ( 10/10 )

Illata: Nagyon finom illata van. Mivel szeretem az édes illatokat, egyből elnyerte a tetszésem, talán az egyik kedvencem is lett. Leginkább a kókusz dominál, azonban a narancs is nagyon előtérbe van, azonban az ananászt nem tudtam felfedezni, de a banánnal is ugyan így vagyok. Azonban ahogyan az íze is, nagyon finom, édes, csábító. ( 9/10 )

Ízről: Az íze sokkal másabb mint az illata. Közel sem olyan édes, mint az illata, azonban még így is nagyon édes, talán még túl édes is. Még mindig a kókuszt érzem legjobban, azonban a narancsot már háttérbe szorítva vélem felfedezni, valamint az illatával ellentétben, kezdem érezni az ananász ízét is, azonban a banánt valahogy még mindig sehol nem találom. Összességben, nagyon finom kő lett. Az édes íz kedvelőinek ajánlom. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények:

Pipa: 37 centiméteres Top Mark pipa.
Cső: Hookah Pro Grip Mosható vízipipa cső
Alufólia: Nargilem páncélfólia, 1 réteg, koncentrikus körökben kilyukasztva.
Az elején és a végén hőtartó sapkát használtam.
Szén: 3 darab fél Cocobrico nem öngyulladós szén.
Tartályban pedig csapvíz volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.