ShishaSyrup – Exotic mix, gyümölcs keverék teszt

Feladó: Szabó Krisztián

Termék: Exotic mix

Csomagolás, külső: Hát hogy mit is tudok mondani a csomagolásról és a külsejéről..? Konkrétan ihletet a többiek tesztjeiből mertem, remélem nem baj. Hisz teljesen igazuk van. Tökéletes mivel arra pont jó amire kell. Nem törik el, mert elég kemény a fala és hát sajnos ezért kinyomkodni belőle elég nehézkes néha de ez nem túl nagy gond. Nem is szaporítom sokkal tovább a szót ebben a részben hisz magáért beszél már amikor a polcon látod a boltban. Amire kell jó, tehát JÓ!:D ( 10/10 )

Illata: Az illatáról konkrétan csak annyit tudok mondani hogy amint kinyitottam éreztem rajta hogy rengetegféle gyümölcs van benne. Csak úgy áramlott ki belőle a jobbnál jobb, a finomabbnál finomabb illatok. Szó szerint szerelmes lettem ebbe az illatba. Ha épp turkálok a szekrényben és a kezembe akad a már sajnos csak üres dobozkája mindig bele-bele szagolgatok a jó illatért. Az illatára én megadom a 10 pontot mivel nagyon megszerettem ezt az ízt/illatot. ( 10/10 )

Ízről: Az íze valami hihetetlenül jó. Leginkább a kókuszt és a narancsot érzem rajta. Még úgy ahogy az ananászt, de például a banánt én sehol nem találom benne. De ez nem számít nálam negatívumnak mivel így is egy csodálatos ízt kapok. Elég édesnek mondanám az ízét.. vagy épp krémesnek.. nem tudom talán a kókusz teszi ezt, de ha nem akkor kérnék egy kis felvilágosítást mert akkor valamit nagyon félreérzek..:D
A fő, a fő finom és kész!;) ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: aladin pipa+vortex kerámia+nammor szívócső+páncélfólia+3db cocobrico szén.
A pillanatok amiket felidéztem épp a hét elején megtörtént eseményről idézem amikor a haverokkal összeültünk egy kicsit pipázgatni, iszogatni egy kis “lájtos” muzsikával a háttérben!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.