ShishaSyrup – Fekete szőlő, Black Grape

Feladó: Németh Szabolcs

Termék: fekete szőlős shishasyrup

Csomagolás, külső: A csomagolás az egyetlen, amit senki se kritizálhat. Ha fogtál már a kezedben eredeti shishasyrup tubust, akkor tudod, hogy az nem megy szét egykönnyen és nem is folyik ki belőle semmi. Szép, gusztusos szőlőfürt van rajta. A hátoldalán van egy jó kis leírás. Nem túl kevés és nem is terjengős, pont amennyit tudnod kell. A doboz nem csak jól zár, de az ízesítésnél is jól funkcionál. Szűk adagoló nyílása van, de ha nincs türelmed csöpögtetni a melaszt, akkor le tudod tekerni a kupakot. ( 10/10 )

Illata: Az illata persze dobozból szokás szerint tömény és ezért kicsit kellemetlen. Nagyon édes, cukorkára hasonlít. Nem mondanám egyáltalán, hogy rossz, viszont nekem annyira nem juttatta eszembe a kék szőlő illatát, inkább egy cukorra hasonlított. A pipából nagyjából ugyanez az illat jött, csak nyilván enyhébben és már kicsit finomabban. ( 7/10 )

Ízről: Az íze körülbelül egyezett az illatával. Ezzel sem volt különösebb probléma. Talán egy kicsit ha kevésbé lenne édes jobban kiadná a szőlő ízét a syrup. Persze ettől még nagyon is élvezhető a cucc. 😀 ( Furcsa, kicsit mű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Szobában, 40 centis, 2 csöves, normál vízipipával, vortex kerámiában, 2 réteg konyhai alufóliával, távtartóval és hőtartóval. Itt szeretném megjegyezni, hogy nagyon jó ásványt ízesíteni, mert elég sokáig tartja a melaszt és szép bő “füstje” van. Mióta vortexet használok 2 szenet is elbírnak a kavicsok. Ez a másik a csomagolás után, amire sosincs panasz. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.