Shishasyrup, Fekete szőlő (Black Grapes)

Feladó: Szücs Máté

Termék: ShishaSyrup – Fekete szőlő, Black Grapes

Csomagolás, külső: Egyszerű flakonocska, félig átlátszó, semmi hivalkodás. Jól zár, könnyen adagolható és nem folyik vagy csepeg mellé a cucc. A flakon elég merev is, nem kell félteni, hogy törik, vagy nem bírja a strapát. A csomagoláson könnyen felismerhető melyik íz és minden lényeges információ megtalálható rajta. Semmi sallang, nekem tetszik. Ez a példány egy helyi dohányboltból származik, kicsit kopottasabb a doboza, de látszik, hogy jól bírja a bolti körülményeket is. ( 10/10 )

Illata: Illata flakonból vagy kövön olyan, mint egy jobb minőségű szőlőlé. Intenzitása átlagos, szerintem lehetne kicsit erősebb is. Pipában még egy kicsit gyengébb, nem olyan ami egyből beteríti a szobát, vagy bevennék a bútorok. ( 9/10 )

Ízről: Ízből én egy kicsit intenzívebbet vártam. Nem túlzottan édes, vagy savanykás, olyan amit gyümölcsben is szívesen fogyasztok. Amúgy elég jó, érezni a szőlőt, csak gyengécskének éreztem a többi aromához vagy ízhez képest. Ezzel az intenzitással viszont bőven kitartott a szén izzása alatt. Nem lesz a kedvencem, de lazább pipázásokhoz biztosan el fogom használgatni, vagy ha sikerül majd szereznem, akkor nyárra lesz mentás szőlőm. Bőven tömtem a Vortex kerámiába, hagytam is előtte, 2 napot ’bő lén’ összeérni, meg persze felráztam a tubust használat előtt, de valahogy nem volt az igazi az intenzitása. Füstje bő és tömör, talán kicsit hamarabb oszlott mint az eddig próbáltak. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Egyéb vízipipa ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: 70cm Aladin pipa, Nammor cső, Vortex kerámia, 50mm Nakhla szén, páncélfólia és hideg csapvíz.

Egyéb: Ízben és származásban vegyes ásványt főztem ki, majd ízesítettem az aromával. Általában 2 tömésre elég adagokat keverek be, a többi aroma a hűtőben pihen.

Szerk: Kedves Máté! Ha a konkurens ásványokat próbáltad újraízesíteni vele, akkor valóban gyengébb az íz, mivel a Shisharoma ásványa porózusabb és ahhoz készült elsősorban. A többi márka ásványa nem bírja olyan jól beszívni a z ízesítőt. Ajánlom próbáld ki Shisharoma ásvánnyal is ezt az ízt, érezni fogod a különbséget! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.