ShishaSyrup – Jamaikai rumos cseresznye

Feladó: Kovács János

Termék: Jamaikai cseresznye szirup

Csomagolás, külső: Nem csak erős a doboz, de praktikus is. Nem kell lecsavarni a tetejét, mint más márkának, elég csak megbillenteni a kis zárható kiömlő nyílást és máris olyan tempóban adagolhatjuk, ahogyan csak szeretnénk! Nem csöpög, nem folyik a doboz oldalán! Hibátlan! ( 10/10 )

Illata: Na ez az, amitől hátast dobtam. Minden illat benne van ami csak a fotón szerepel! A csokoládé nagyon markáns, de nem tolakodó, pont annyira érezni amennyire kell. Egyik illat sem nyomja el a másikat, tökéletes elegyet képeznek! Fiam szerint kár, hogy nem lehet meginni…. ( 10/10 )

Ízről: Egyszer használt, de kimosott és kifőzött Shisharoma kavicsot ízesítettem vele. Nem csalódtam. Édes-cseresznyés íze telitalálat, az pedig, hogy meg van bolondítva a csokoládéval egészen hihetetlen élménnyé teszi a pipázást. Komolyan mondom, új szintre emelte bennem a kavicsokról alkotott képet, pedig eddig is szerettem őket! Van egy kevés kiszáradó félben lévő Cherry-s dohányom, azon nyomban öntöttem egy adagot arra is. Várok pár napot, hogy összeérjen, de olyan illata van, hogy legszívesebben most nekiállnék annak is…. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Az Aladin Persia pipámat használtam. A tartályban csapvíz, a kavicsok phunnel kerámiában, a tetején két egész Bamboocha. Természetesen a jó öreg páncéfólia védte a kavicsokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.