ShishaSyrup – Kókusz, Coconut

Feladó: Tenke Ádám

Termék: Shishasyrup Coconut Kókuszos Újraízesitő

Csomagolás, külső: A csomagolás összességében a célnak megfelel. Tetszik, hogy a flakon anyagában enyhén aranyfüstös. Nagyszerűnek tartom, hogy az üveg tetejét le lehet egyben csavarni, így nem kell a kisméretű kiöntő nyílást használni,ha egy szere felszeretnénk használni az ízesítőt. Folyadék nem csepegett belőle, aromákat jól zárta. ( 7/10 )

Illata: Miután felnyitottam, az intenzív kókuszillat járta át az orromat. Maga az izésítő nagyon erős, nagyon közelről beleszagolni nem is érdemes, mert émelyítő, ezért óvatosan kell vele bánni. Pár perc múlva már az egész szobában érezhető volt. Illata a karácsonyi szaloncukor illatára hasonlít. Bár közelít a Bountyhoz is. ( 8/10 )

Ízről: Miután a szenet ráraktam, pár szívás után az íze már érezhető volt. Az aroma hozta az illatában már tapasztalt szaloncukrot, de sokkal kellemesebben lágyabban. Az íze egyébként finom, édes, karakteres volt és tényleg emlékeztetett a kókusztejre. Kifújás után is az ember nyelvén érezhető ez a fantasztikus kókusz íz. A füstjére sem volt panasz,szép felhőket lehetett vele fújni. És én kóstoltam a Magyarországon kapható másik vízipipa ásvány márkát és szerintem egy picivel jobb (mert a pipázás egész ideje alatt egyenletesen lehetett érezni a másiknál pedig a vége fele gyengült az íz) és szerintem olcsóbb is. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 120 cm-es egyiptomi pipával, vortex kerámiával, gyári szívócsővel, 3 db fél Three Kings szénnel

Egyéb: Baráti társasággal együtt próbáltam ki, 4 voltunk mindenkinek tetszett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.