ShishaSyrup – Kókuszos ásvány, dohány ízesítő teszt

Feladó: Harangi Edvin

Termék: Kókusz syrup

Csomagolás, külső: Egy nagyon jó kis tubus, amire én azt hittem, hogy nagyobb. Hát mégsem, elég kicsi, de van benne annyi melasz ami elég a megszokott 3 doboznyi ásvány újraízesítésére. Elég masszív a tubus, így bírja is a strapát nem kell félteni. Szépen ki van dekorálva, elöl-hátul matrica. Ami zavart csak az volt benne, hogy nehéz volt kiszedni belőle a melaszt, de miután lecsavartam a tetejét sokkal egyszerűbben és gyorsabban megtudtam oldani az ízesítést. ( 10/10 )

Illata: Amikor ízesítettem vele már akkor nagyon kellemes kókuszos illat járta be a teret, de miután feltaláltam magam és letekertem a tetejét valami eszméletlenül elterjedt a szobában. Miután két hétig vártam hogy “ázzon” a napi rutinos rázogatással enyhült az illatának az erőssége, de még így is tökéletesen lehetett érezni a kókuszt, még mindig lágy és kellemes volt. Pipázáskor nagyon érdekes illata volt, előhozta a régi emlékeket amikor volt, hogy vettek anyumék kókuszt és ettünk belőle..:) ( 10/10 )

Ízről: Ahhoz képest, hogy nem gyári shisharoma, hanem csak ízesítő nagyon jól előhozta az igazi kókusz ízét. Nem ezt vártam, valamivel gyengébbnek gondoltam. De hát ez a legjobb meglepetés amikor rossz helyett jót tapasztalunk. Leginkább az íze a karácsonykor egyik legjobb kókuszos szaloncukor íze volt. Nem hittem volna, de édes is volt ami nekem természetesen nagyon jól jött mert édesszájú vagyok.:D ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények:

MYA QT Econo 32cm pipa.
2,5 cocobrico szén.
hookahpro szívócső.
mini phunnel kerámia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.