ShishaSyrup – Málna, Raspberry

Feladó: Szakács Tamás

Termék: ShishaSyrup – Raspberry (Málna)

Csomagolás, külső: A legfontosabb dolgoknak aminek kell megfelel: Jó a dizájnja a matricáknak , az íz egyből felismerhető és minden fontos infó megtalálható, az arany gyöngyház palack egyedi megjelenése is tetszik. Jól zár, egyáltalán nem folyik és könnyen kinyitható, használható. Egyszóval praktikus, ha többet szeretnék felhasználni egy mozdulattal lecsavarhatom és nincs beletuszkolva szűkítő mint másik márkánál. ( 10/10 )

Illata: Amint kinyitottam egyből éreztem az illatát ami nagyon tömény volt. Természetes édes málna illata van. Tetszett benne, hogy valóban az igazi málnáéra emlékeztet. Amikor belocsoltam vele a kavicsot, egyből szét áradt a málna illata a szobámban. ( 10/10 )

Ízről: Az ízt egyből lehetett érezni és nem kellett sok idő mire jött a füst csak pár szívás. Az íze legalább olyan természetes volt mint az illata. Nagyon finom málna ízű volt. Idáig nem kóstoltam olyan málna ízű pipába valót, ami ennyire tetszett volna. Füstből sem volt hiány, óriási és ízletes füstöt adott. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények:

Aladin Loop vízipipa – 55 cm (kék) Az üvegben sima víz.
A kerámia Tangiers Phunnel Large móddal.
Szilikon cső üveg véggel.
Cocobrico természetes szén. 2db majd 30-40 perc után egy 3. is rákerült a kerámiára.

Egyéb: Nem vártam túl sokat mert idáig nem ízlett egyik gyártó málnája sem. Ez viszont elnyerte a tetszésem örülök hogy kipróbáltam máskor is fogok vásárolni 🙂

Örülünk, hogy ennyire elnyerte a tetszésed! Várd meg a málna szezonját és egyél majd, miközben nyáron pipázol. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.