ShishaSyrup – Őszibarack, Peach

Feladó: Szabó Krisztián

Termék: őszibarackos shishasyrup

Csomagolás, külső: A flakon nagyon jó. Ízletes őszibarack képe van rajta. Sok minden megtalálható rajta például a gyártó,íz és a többi..:)
100ml-s a flakon ami elég 3 doboz kavics újraízesítéséhez ezzel lehet spórolni mert olcsóbban jön ki mintha vennék három doboz másfélét. Igaz így csak egyféle de ha jó, akkor jó! Amikor ízesítettem nehéz volt kicsöpögtetni a melaszt belőle a kemény fala miatt. De így legalább nem törik össze ha esetleg elejtem vagy bári egyéb gond vagy baleset történne. ( 10/10 )

Illata: Kellemes illatú elég erős barackos aroma. Amint felbontottam erősen lehetett érezni az illatot. Gondolkoztam sokáig rajta, meg a családban is végigmentem végigkérdezgettem hogy szerintük milyen hát.. 3/4 azt mondta hogy barack..:D tehát az illat az el lett találva. Ízesítés közben igenerős volt az illat az egész szobában és a folyosón is. Amikor már állt a kavics 2 hetet már gyengédebb illata volt. Egész kellemes. Pipázáskor még lágyabb lett és kevésbé volt felismerhető. ( 9/10 )

Ízről: Ami őszibarack az őszibarack! Nagyon jó finom és kellemes íze volt. Egész édesnek mondható. Teljesen megvolt az az őszibarackos karakteres íz amit vártam. Erős íze volt pipázás közben ez által később is hosszú hosszú ideig éreztem a számban. Teljesen valósághű lett volna az íze ha nem lett volna egy kis cukorka beütése. Szeretem az édeset tehát nekem ízlett ez csak egy icipici negatívum ami körülbelül nem is számít, csak kitértem rá egy kicsit. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: aladin pipa+vortex kerámia+nammor szívócső+páncélfólia+öngyulladós szén

Kint a kertben ebben az elég szeles időben, bár szélvédett helyen!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.