Shishasyrup – Peach, avagy őszibarack

Feladó: Tamás Ákos

Termék: Shishasyrup őszibarack

Csomagolás, külső: Nagyon szép a csomagolás, személyes kedvencem az aromák közül! Egyáltalán nem tartalmaz felesleges információt, csak a lényegeset. Tetszik még,hogy látom benne a folyadékot. A folyadék színe illik a csomagoláshoz. Szép látvány! Sokan azt mondják, hogy ez a legszebb a syrupok közül, szerintem is az egyik legjobban eltalált! ( 10/10 )

Illata: Cukorkás barack. Egyértelműen a régi olvadós cukorkás barackra hasonlít. Édes, de pont jó. Talán kicsit a barack kompóthoz is hasonlít (bolti). Összességében jól el lett találva, ”finom” az illata. A háttérben megtalálható a cukorka és a kompót illata is. Ha sokáig szagoljuk, erősen fogjuk az orrunkban érezni egy pár óráig. ( 8/10 )

Ízről: Csalóka. Az illata erősebb,mint az íze. Oda kell figyeljek, hogy tudjam ez most őszibarack. Talán itt nagyon elnyomja az édes íz. A cukorka itt is előjön. Egy picit talán mű íze is van. Igazából édes és a kompót íz és a cukorkás íz itt is a háttérben van. Az illata sokkal jobban hasonlít a barackra. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények:

Nargilem NP450 (hideg csapvíz a tartályban,talán egy kicsit fagyott is volt)
3 darab fél CocoSmoke
Hookah Pro Grip
Vortex kerámia
Sima háztartási alufólia (2 réteg,Sok apró lyuk a közepén)
A kerámia a peremig volt tömve, kicsit lenyomkodtam, hogy több férjen bele.

Egyéb: A füstről még nem volt szó. Egész jó füstöt ad,dús,vaj fehér. Ha dohányt ízesítek lehet jobb lett volna. De így is nagyon szép felhőket lehet vele fújni,karika fújásra is alkalmas!
Összegzés képen: Egész jó, a szaga szerintem jobb mint az íze, de az íze sem rossz ,én igazából nem szeretem az édes ízeket. Aki szereti, annak fog tetszeni! 🙂
A szabadban,melegebb napon egész jól el lehet vele pipázni! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.