ShishaSyrup – Pina Colada koktélos aroma

Feladó: Girardi Loránd

Termék: ShishaSyrup – Pina-colada ízű ásvány és dohány ízesítő

Csomagolás, külső: Praktikus billentős technikával ellátott adagoló kupak, a külsőt nem túlozták el
egy kókusz és a háttérben egy pohár szépen díszített Pina-colada van. Először én azt hittem kókuszos és csak akkor jöttem rá hogy mit kaptam mikor elolvastam a szöveget és a termék nevét :). Hátul mindent leír amit érdemes róla tudni összetevők, származási hely, forgalmazója, használati utasítás stb. ( 8/10 )

Illata: Nagyon finom, nem túl tömör, nem is gyenge az illata pont megfelel. Majdnem megtévesztően hasonlít az italra még a gyenge alkohol szag is igazi hatást ad csak a likőr egy hangyányit mű és inkább pina-colada illatú fagyit kap az ember ha beleszagol. ( 9/10 )

Ízről: Az illatról azt hittem hogy műanyag íze lesz, de nem! Nagyon finom kicsit gyenge de káprázatos hogy ilyen jó lett mintha az italt innám csak nem iszom hanem belélegzem. A fehér rum íze kicsit jobban dominál a kókuszlikőr íze itt csak másodhegedűs és az ananász meg jó kísérő és mindezt jól megkoronázza a kicsit tejes, tejszínes utóíz. Csak sajnos mint előzőleg is mondtam kicsit fagylaltos beütése van. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Vízipipa: Mitsuba
(szívócső, kerámia is ez a márka)

– szén tartó
– háztartási alufólia mint hőtartó

Szén: 2 korong Three Kings szén

Egyéb: Kicsit az ábrát az elején meg kéne változtatni vagyis ki kéne hangsúlyozni hogy ez pina-colada mert így olyan mintha kókuszos ízesítésű lenne.

Szerkesztő: Köszönjük a tesztet! Valóban kicsit nagyon a kókuszaink a képen, de valahogy így találtuk meg az egyensúlyt. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.