ShishaSyrup – Pina Colada vízipipa aroma

Feladó: Zaharovicsné Kovács Szilvia

Termék: Pina-colada shishasyrup

Csomagolás, külső: Kétféle csomagolást láttam az üzletben. Nagyobb kiszerelésű átlátszót és kisebb kiszerelésű selyemfényű üvegest. Az áruk azonos volt, pedig azonos cég gyártotta. A selyemfényű kissé tetszetősebb. A címke kifejezetten unalmas. Akármi is lehetett volna az üvegben (pl illatosító folyadék stb). Sem a vízipipázásra, sem a keleti kultúrára nem utal. Kár, mert felkeltené a figyelmet, ha egzotikusabb csomagolást/címkét kapna. Én tudtam mit keresek, de enélkül nem találtam volna rá 🙁 ( 1/10 )

Illata: Az illata kifejezetten kellemes. Azonos érzetet keltett egy érett ananász illatával. Az ananász uralkodik a kókuszon, de tökéletes a harmónia. Egyáltalán nem éreztem “mű”-nek az illatot, ami a gyümölcsös illatoknál gyakran előfordul. ( 10/10 )

Ízről: Nem kővel használtam, hanem egy márkás kókuszos (de szerintem kiszáradt) dohányt kevertem be vele, hogy a puha állagot elérjem. Jól sikerült a kísérlet. Nem volt túl erős (nem marta a torkomat) viszont kellemes könnyed füstfelhőt eredményezett. Itt is, mint az illatnál az ananász ízét éreztem intenzívebbnek. Játékos-édes egzotikus ízvilága van. Nagyon tetszett! Eddig ez az egyik legjobb íz, amit kipróbáltam. (Vizipipa dohányban még a citromos-mentolos tetszett nagyon, de aromában még nem találtam) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Kiszáradt vízipipa dohányt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 80 cm magas nem márkás, de jó minőségű új pipával.

Egyéb: Az árképzést nem értem, de ez a üzleten is múlhatott ahol vásároltam, hogy azonos árban volt a két eltérő kiszerelésű termék. Érdekelne a citromos-mentolos ízvilág is. Ha nem találok, valószínűleg “mixelek” 😉

Szerkesztő: Köszönjük a tesztet Szilvia! A csomagolásnál egy modern felfogást próbáltunk a termékre varázsolni. Ezért lett minél egyszerűbb és letisztultabb a matrica. A két külön doboz azonos áron van, a tartalma is azonos. Csak csomagolás váltásra kényszerültünk, de a termék minősége és mennyisége állandó. Mi a minőségünkkel hívjuk fel magunkra a figyelmet, amit a tesztből olvasva sikerült elérnünk. 🙂 Citrom-menta csak Shisharoma ásványként kapható, Syrupként nem forgalmazzuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.