ShishaSyrup – Pineapple, Ananász

Feladó: Bősze Richárd

Termék: Shisaharoma Ananász

Csomagolás, külső: A csomagolás ami igazán megfogott első ránézésre. Tetszik, hogy csavarós és pattintós teteje van és teszik, hogy a címke egyik fele sárga a másik pedig fehér. Jó ötlet, hogy nem egyenes vonal választja el a két színt egymástól. Pozitívum, hogy nem gagyi papír címke van rajta. Nagyon tetszik a tubus színe. ( 9/10 )

Illata: Nekem az illata nem annyira tetszik, elsőre. Ha mélyen beleszippantok, akkor nem kellemes és egyáltalán nem tűnik természetesnek. Valami erős szirupos szag, kicsit émelyítő. Távolabbról szimatolva egyre kellemesebb. Viszont ez nem akkora negatívum, mivel tömés után a kifújt gőznek nagyon kellemes illata van és kellemesen belengi a szobát. Valamint használat után a pipának is kellemes illata van. Dobtam egy kavicsot a kiürített vizes tartárba hogy holnapra vegye át az illatát. ( 7/10 )

Ízről: Azért azt lehet érezni, hogy ez nem füst, hanem gőz. Ennek vannak pozitív és negatívumai is. A kifújt gőz valahogy nem úgy oszlik el mint a füst. Viszont nem kapart egyszer sem. A páromnak nem ízlik a vízipipa dohány és nem is pipázik, de ezt megkóstolta és tetszett neki, úgyhogy együtt szívtuk el a végét. A Shisharoma gyengéd és kellemes, az ananász íz pedig inkább az illatból ered, bár a soha nem voltam jó abban hogy jól kiérezzem az ízeket. Inkább a gőz telítettsége és nagysága ami megfogott. ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Alap minőségű, márkátlan kb 40 cm es pipával próbáltam, öngyulladós kis szénnel és hőtartóval. Már párszor megrepetált nem mosható, fém szálas szívó csővel. Benn a szobámba. Filmnézés közben és egy kicsivel ebéd után.

Egyéb: A szenet mindig kicsit arrébb tettem, végig egyenletesen jött a gőz, ez pozitívum. Javasolnám, hogy lehessen shishasyrup csomagot vinni ami tartalmaz három ízt és kicsit olcsóbban meglehetne venni a hármat együtt. Nagyon jó hogy dohányt is lehet vele ízesíteni. Valamint iszonyatosan kreatív ötlet volt ez a fajta marketing kutatás, örülök, hogy elmondhattam a véleményem anélkül, hogy bárhova mennem kellet volna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.