ShishaSyrup – Pineapple, Ananász

Feladó: Keszthelyi Gábor

Termék: Shishasyrup pineapple (ananász)

Csomagolás, külső: A csomagolás véleményem szerint praktikus, egyszerű, de nagyszerű, ahogyan azt az előző tesztjeim alkalmával is írtam. Az ízvilág egyértelműen látszik az ízt szimbolizáló képen, valamint jól olvasható az angol neve is. Számomra egyértelműek az angol elnevezések is, viszont aki nem tud angolul, annak kicsit hiányozhat a magyar név. Rázásra szinte érzéketlen, ez volt az első, amin pici cseppek voltak a szállítás igénybevételei miatt, azonban a kupak megszorítása után remekül muzsikált a doboz. Ami miatt 9 pontot adok, az az íz magyar megnevezésének a hiánya, valamint szerintem a tájékoztató címke is lehetne az ízt ábrázoló címkéhez illő színű, de ezek csak szőrszálhasogató apróságok. ( 9/10 )

Illata: Kíváncsian vártam, hogy az általam nagyon kedvelt gyümölcs illatát hogyan kapom vissza a csomagolást felbontva. Ez volt az első alkalom, hogy kissé negatív meglepetés ért ezzel a termékcsaláddal kapcsolatban. Nekem kissé egy olcsó árkategóriájú, ízesített, gyenge vodka jutott az eszembe, de persze a tesztelés itt nem ért véget, kíváncsi voltam, az ízvilág mennyiben különbözik, hiszen a szirupok ízére nekem még nem volt panaszom. ( 7/10 )

Ízről:  Az első, ami feltűnt, hogy az általam eddig próbált Shisharomák és Shishasyrupok közül ennek volt a legkevésbé határozott íze. A szirup mennyiségét mindig kimérem ízesítésnél, hogy mindig ugyanannyi kerüljön az ásványokra, így a különbségek egyértelműen kirajzolódhatnak. Második körre, jobban magára az íz milyenségére koncentrálva érezni javulást az illathoz képest, azonban engem túlságosan nem győzött meg. Az illathoz képest egyértelműen több a gyümölcsösség, azonban még így is mű ízű, ananász utánzatú kicsit, főleg az előző termékekhez képest. ( Furcsa, kicsit mű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: Kezdő vízipipásként (még ez az első sajátom) a kezdők slágerével, egy 55 centiméteres Top Markkal, a hozzá járó gyári tartozékokkal próbáltam ki ezt a szirupot. A kerámia is még a gyári, egyiptomi kerámia, aminek azonban hamarosan egy Vortex utódja lesz, hogy még jobban kiélvezhessem az ízeket. Mivel az idő még túlságosan szeszélyes ahhoz, hogy egy kinti pipázást kezdjek, a szobámban próbáltam ki ezt a terméket is. Az aroma jellegzetes illatán kívül más, esetleg zavaró dolgot nem hagyott maga után.

Egyéb: Ez volt a negyedik íz, amit a Shishasyrup és Shisharoma termékek közül próbáltam. Ezzel az ananászos sziruppal ez volt az első kissé negatív találkozásom a termékcsaláddal, ami azonban azt gondolom, hogy egy ennyi terméket felölelő családnál még bőven belefér. Ár-érték arányban szerintem verhetetlen a piacon. Tervezem egy Vortex kerámia beszerzését, hogy az élményt tovább tudjam fokozni. Aki esetleg még nem próbálta a termékcsalád egyik tagját sem, és itt böngészi a teszteket, csak ajánlani tudom őket. Szerintem nem fogja megbánni senki, ha kipróbálja! Még ha esetleg olyan ízbe is fut, ami nem olyan, mint amit esetleg elképzelt, akkor is élvezhető marad a pipázás. Az ásványokon nekem ez volt a 4. íz, és azt kell hogy mondjam, kellően odafigyelve a tisztításnál bátran lehet különböző ízekkel ízesíteni őket!

Szerk. A vortex kerámia sokat fog dobni a dolgon. Az ásványt jól kiáztattad és kifőzted, újraízesítés előtt? Szerintem ezért nem jött át annyira az ananászos íz tisztán és erősen. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.