Shishasyrup – Sárgabarackos (Apricot)

Feladó: Keszthelyi Gábor

Termék: Sárgabarackos (Apricot) Shishasyrup

Csomagolás, külső: A csomagolás véleményem szerint praktikus, egyszerű, de nagyszerű. Az ízvilág egyértelműen látszik az ízt szimbolizáló képen, valamint jól olvasható az angol neve is. Számomra egyértelműek az angol elnevezések is, viszont aki nem tud angolul, annak kicsit hiányozhat a magyar megnevezés. Rázásra szinte érzéketlen, nekem eddig sehogy sem sikerült kifacsarnom belőle egy cseppet sem (persze az ízesítést kivéve). Ami miatt 9 pontot adok, az az íz magyar megnevezésének a hiánya, valamint szerintem a tájékoztató címke is lehetne az ízt ábrázoló címkéhez illő színű. ( 9/10 )

Illata: Kibontva a sárgabarackos szirupot egy kellemes illattal találkozunk. A sárgabarack illata egyértelműen felismerhető, viszont van egy mellék illat (gondolom a gliceriné), ami az általam előzőleg használt zöldalmás szirup esetében nem volt ennyire feltűnő. Ez egy kissé kesernyés hatást ad az összképhez. Ezzel együtt azt tudom mondani, hogy így is szerethető az illata ennek a terméknek is. ( 8/10 )

Ízről: Az sárgabarackos szirup ízén az illatával ellentétben már nem igazán érezhető az a glicerines ízhatás. Nagyon finom sárgabarackos ízt érez az, aki ezt az aromát választja. Nem feltétlenül pont a gyümölcsre kell azonban gondolni. Nekem egy régen kapható, Star Wars ihlette nyalóka ugrott be először róla. Annak volt nagyon hasonló sárgabarack íze. Mivel azért a nyalókáért annak idején gyermekként rajongtam, számomra egy szép időszakot idézett meg ez az íz, így nagyon tetszett. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: Kezdő vízipipásként (még ez az első sajátom) a kezdők slágerével, egy 55 centiméteres Top Markkal, a hozzá járó gyári tartozékokkal próbáltam ki ezt a szirupot. A kerámia is még a gyári, egyiptomi kerámia. Igaz, nem ez a kerámia ajánlott a Shishasyrup és Shisharoma termékekhez, mégis nagyon jó élményt nyújt ezzel a kerámiával is. Mivel az idő még nem túl kegyes a kültéri vízipipázásokhoz, a szobámban próbáltam ki ezt a terméket is. Csak kellemes illatot hagyott maga mögött a termék, semmilyen más, zavaró dolog nem maradt utána.

Egyéb: Ez volt a harmadik íz, amit a Shishasyrup és Shisharoma termékek közül próbáltam. Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak a termékcsaládról. Ár-érték arányban szerintem verhetetlen a piacon. Tervezem egy Vortex kerámia beszerzését, hogy az élményt tovább tudjam fokozni. Aki esetleg még nem próbálta a termékcsalád egyik tagját sem, és itt böngészi a teszteket, csak ajánlani tudom őket. Szerintem nem fogja megbánni senki, ha kipróbálja! Egy adag ásványon ez volt a 3. íz, és még mindig tökéletes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.