ShishaSyrup – Szilva, Plum

Feladó: Bősze Richárd

Termék: Shyshasyrup Szilva

Csomagolás, külső: Masszív műanyag, nem könnyű össze nyomni a palackját. Jól néz ki. Egy dolog van ami nekem egy kicsit hiányzik a csomagolásról és az a mérő vonal, amin látszik hogy most éppen hány ml van benne. Ez nagyon hasznos lenne azoknak akik például sima vágott cigi dohányt ízesítenek be. Még hozzá azért mert így könnyen készíthetünk 30 g-mos (szárított dohányból 30 g-mos) adagok helyett kiesebbet vagy nagyobbat. Vagy ha többször használjuk csak frissítőként és maradt még benne egy kicsi akkor láthatjuk, hogy ami maradt, azt hány g dohányhoz tudjuk hozzá keverni. Kupak is jó minőségű anyagból van, kicsit lassacskán jön a kis lyukból, de ez jó, mert ha ott öntöm, akkor biztos nem fogok túl sokat önteni vele valamit. ( 9/10 )

Illata: Illata kellemesen intenzív, édes, amik eszembe jutnak róla, az a szilvás nestea, meg a cukrozott fahéjas szilva. Kellemesen áthatja a szobát. Jó volt bekeverni vele a dohányt. ( 10/10 )

Ízről: Dohánnyal kevertem be, gondolom ettől is volt az, hogy egy erősebb márkásabb ízt kaptam. Nem kifejezetten olyan íz amit azok keresnek akik imádják a gyümölcsös ízeket. Az ízét talán a szilvás buktáéhoz hasonlítanám. Nekem elsőre kicsit unszimpatikus volt az, hogy szilvás. De mikor megkóstoltam nagyon ízlett, jó volt ez a markánsabb íz és akinek tetszenek az ilyen ízek annak ajánlom, hogy próbálja ki. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Egyéb Cigi, pipa dohányt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények: Kb 30 cm-es kis pipával próbáltam ki. Egyiptomi kerámiával. Nem szénkonzolt, hanem alufóliát használtam és cocobrico szenet. Valamit egy otthon alufóliából készített hőtartó sapkát.

Egyéb: Talán még annyit mondanék, hogy most csináltam először olyat, hogy dohányt ízesítettem be és nem követ. Nem próbáltam még ki a gyári, száraz vízipipa dohányt, de majd szeretném azt is. Nekem tetszett, hogy a dohányt mosni kellet és jó volt bekeverni. Kevesebb macerával jár mint kavicsot mosni és utána kisütni belőle a vizet. Az íz biztos, hogy más a kettőnél. Érdemes így is és úgy is kipróbálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.