ShishaSyrup teszt 2 alma (2 apples)

Feladó: Kádár Balázs

Termék: ShishaSyrup vízipipa ízesítő 2 alma (2 apples)

Csomagolás, külső: A termék csomagolása tetszetős, a megszokott két almával középen. Alakját tekintve egyszerű, anyaga erős műanyag. Ha leejted meg se érzi, de azért késsel nem ereszteném össze. A célnak tökéletesen megfelel, szállításkor sem fog kellemetlen meglepetéseket okozni. ( 10 )

Illata: A kupak lecsavarásakor elég intenzív almaillat áradt ki a tubusból, ami ízesítés közben az egész szobát átjárta. Illata nekem kellemesen almás volt, bár a kétféle almát már nehéz lenne ilyenkor megkülönböztetni. Meg is kóstoltam, annak ellenére, hogy “emberi fogyasztásra nem alkalmas”, de arról inkább nem beszélnék..:D ( 9 )

Ízről: 3 óra után már ment is a kerámiába, és 2-3 szívás után megérkezett a várva-várt íz. Kicsit édeskés, jellegzetes íze van, mintha tényleg több almából állna. Nem tudnám megkülönböztetni egy új dobozétól. Azonban 20-25 perc után kezdett csökkenni az íz intenzitása, de szerintem csak azért, mert még nem állt eleget a dobozban. A füst mennyisége hasonló volt mint eredeti ásvánnyal, hasonlóan rengeteg. (Mellesleg ez a kedvenc ízem, így örülök, hogy egy ilyen minőségű ízesítőt találtam hozzá.) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Egyéb vízipipa ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: 50cm-es Aladin pipa, El Nefes mini phunnel kerámia, öngyulladós szén, illetve 2 réteg rendes alufólia. A tartályban még volt pár jégkocka, tekintettel a nyári hőségre. (Még volt benne egy fagyasztott, világító jégkocka is, de az már csak a hangulat miatt.:D )

ShishaSyrup teszt 2 alma (2 apples)” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Balázs, köszönjük a tesztet. Valóban a pöfékelési időtartamot más, gyakran silányabb minőségű ásványokkal nem lehet garantálni. javaslom, nézz körül rendes ShishAroma kavics ügyben:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.