ShishaSyrup teszt – Blueberry, áfonyás

Feladó: Takáts Fanni

Termék: shishasyrup blueberry áfonya

Csomagolás, külső: Praktikus kis műanyag flakon, minden lényeges információ rajta (íz, gyártó, összetevők, használat), jól zár, nem folyt ki belőle semmi még táskába való vitel során sem, színét tekintve van egy fényes csillogása, ami szerintem gusztává teszi, mintha ezüsttel lenne bevonva. Akár zsebben is elfér, szerencsére a súlya sem vészes lévén műanyag. Nekem elnyerte a tetszésem ( 10 )

Illata: Igen erős illata volt, és nagyon egyedi, más hasonlót én még nem éreztem (mondjuk nem is nagyon ettem még nyersen áfonya gyümölcsöt), nem hasonlítható sem áfonyás lekvárhoz sem semmi áfonyáshoz, amit korábban kóstoltam. És más Shisharoma termékhez képest, amit kóstoltam, pl. shisharoma szőlő, sokkal tovább megülte a helyiséget az illat. ( 10 )

Ízről: Szerencsére nem volt töményen édes, csak épp kellően, szóval nem volt émelyítően édes, nekem nagyon ízlett, az egyik kedvencem lett. (alig várom a blue mist ízesítést) Igaz, a vége felé kicsit gyengült az íz intenzitása. (9 )

Mit ízesített: Egyéb vízipipa ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: 37 centis Top Mark pipa, alufólia, hőtartó sapka az elején és végén, 3 darab cocobrico szén, vortex kerámia, házilag készített 1,5méteres mosható szívócső, zárt térben, más márka elhasznált ásványát mostam és szárítottam ki, ezt ízesítettem újra

Köszönjük a tesztet! Ha ez a kedvenced lett, akkor a Blue Mist tarolni fog nálad! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.