ShishaSyrup teszt – cherry

Feladó: Horváth Szabolcs

Termék: Shishasyrup Cherry ízű vízipipa ásvány ízesítő

Csomagolás, külső: A vízipipa kavics ízesítő csomagoláson minden fontos információ megtalálható. Esztétikus,  félig átlátszó, jól záródó flakonban kapható. Egy flakonnyi (vízipipa ásvánnyal) úgy 3 újraízesítésre elég. ( 10 )

Illata: Első kibontás nem volt valami bizalomgerjesztő a vízipipa szirup, mert kanalas gyógyszer illata van. De ha messzebbről illatozzuk, akkor már minden rendben, egy kicsit tömény az illata. Ízesítés után is nagyon jól tartja az illatot. Ha véletlen nyitva marad, az sem probléma, mert nagyon sokáig tartja az illatot.  ( 8 )

Ízről: A vízipipa juice illatánál feltűnő gyógyszeres illat, az ízében abszolút nem érződik. Sőt kimondottan kellemes, élethű íze van. Olyan mintha egy marék cseresznyét tömnék a számba. Nagyon kellemes, lágy, de mégis sűrű füstöt, ad. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: Szír 60cm-es vízipipa.
2 db Coco-Coal természetes szén.
Nammor mosható szívócső.
2 réteg háztartási alufólia.

Egyéb: Egy nagyon jól kezelhető, tartós és finom ízű ízesítőről van szó. Teljes mértékig meg vagyok vele elégedve!

ShishaSyrup teszt – cherry” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Szabolcs, köszönjük a tesztet.
    Valóban az erős, tömény íz – ha beletoljuk az arcunkat a flakonba – egy picit bántónak, gyógyszerízűnek tűnhet. Ne foglalkozz vele, ez nem gyümölcs, hanem aroma koncentrátum. Azaz ne töményen, hane a felhasználás közben kell illatolni.

    Tudod, mint a parfümöt. Nem az üvegből, hanem a lányok nyakáról….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.