Shishasyrup teszt – Csokimenta, Choco-Mint

Feladó: Molnár Gábor

Termék: Csoki-menta shishasyrup

Csomagolás, külső: A syrup csomagolását nagyon jónak mondanám. teljesen jól zár és elég nehéz kárt tenni benne. Egy kis flakon tartály ami nekem az első bontásig az illatot is bent tartotta, de visszazárás után már lehetett érezni belőle. Kinek jó ez kinek nem. A flakonon van egy kép, hogy milyen ízt is tartalmaz és rajta vannak az egyéb tudnivaló dolgok is például, hogy honnan származik a termék, vagy hogy ki a gyártó. A csomagolás nagyon jó ezért én megadom rá a 10pontot ( 10/10 )

Illata: Az illata nagyon erős főleg ízesítés közben. Rendesen megcsavarta az orromat amikor beleszagoltam. Érezni rajta a mentát, de a csokis illat nagyon furcsa. Leginkább a csokimasszához tudom hasonlítani az illatát. Valamivel márkásabb csoki illatra számítottam mármint, hogy kellemesebb illatúra. Ezért is sajnos nekem az illata nem tetszett. Jobbat vártam, de az én tetszésemet nem nyerte el, de ettől függetlenül másnak még tetszhet. ( 7/10 )

Ízről: Az ízénél is jobbat vártam akárcsak az illatánál. A menta tisztán érezhető, de a csoki.. teljesen mást vártam tőle amikor megvettem. Szerintem nem igazán lett eltalálva ez az íz. Bár még se dohányban, sem másféle ásványban nem találtam olyat ami igazán jó lett volna. Tehát csokis ízben még keresgetnem kell, hogy megtaláljam számomra az igazit. Ettől független lehet, hogy valakinek ez is elnyeri a tetszését, de ha próbálgatod az ízeket akkor inkább valamilyen más ízt próbálj. ( Furcsa, kicsit mű íze volt )

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: top mark kék pipa
nammor cső
alapcső
vortex kerámia
cocobrico szén
páncélfólia
Bent a szobámban 2 másik ember társaságában meccset nézve!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.