ShishaSyrup teszt – Eper

Feladó: Molnár Gábor

Termék: Shaishasyrup – Eper

Csomagolás, külső: Az ízesítőnek a tubusa nincs túlbonyolítva ez ebben formában a csodás. A feladatára tökéletesen megfelel. Ha kinyitom a tetejét nem érződik ki semmi illat és nem folyik ki belőle a szirup ennek eredményeképp nagyon jól zár. Az elején fel van matricázva a hátulján pedig információkkal van ellátva. Nekem annyi hátránya volt az egész tubusnak, hogy nehezen tudtam csak kinyomkodni belőle az ízesítő szirupot. ( 9 )

Illata: Az illata a tubusból nem volt kiérezhető, de amint elkezdtem kinyomkodni belőle és ízesítettem éreztem az epres illatot ami nagyon édes volt. Miután vártam az ásvánnyal hogy biztosan átjárja az egészet két hetet hagytam állni, minden nap megrázogattam egy kicsit. Így mire odaértem hogy legelőször használtam az újraízesített ásványt, az illat a már gyengült. Nem volt annyira erős és édes. Pipázás közben viszont már visszajött az édes illat. ( 9 )

Ízről: A két hetes “érlelődés” után a teszthez már szerintem kellőképpen átmelaszosodott ásvány teljesen felvette az ízt. Az elején kicsit nehézkesen indult meg az íze, de aztán hirtelen mintha ráöntöttem volna egy kis plusz melaszt erősödött az íze és kitartott egy jó ideig. Az íze kellemes epres, kicsit már majdnem túl édes. Engem már a cukorkára vagy nyalókára emlékeztetett az íze. De ettől eltekintve nagyon fincsi. Csak minimálisan van egy enyhe mű íze. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Top mark kék színű vízipipa. 3 darab bamboocha szén. Nammor mosható szívócső. 4 réteg sima háztartási alufólia. Vortex kerámia.

Köszönjük a tesztet! A tubus vastag fala miatt nehézkesebb kinyomkodni, de erre szükség van, hogy erős legyen és egy leesésnek is ellen tudjon állni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.