ShishaSyrup teszt – Kétalmás, 2alma

Feladó: Sipos Bence

Termék: syrup 2alma

Csomagolás, külső: A csomagolás egy nem túlbonyolított tubus. Nekem bejött hogy nincs túlcicomázva, hiszen nem is az a lényege hogy hogyan néz ki. Minden szükséges információ megtalálható rajta. Ami egy tubusban megtalálható syrup az körülbelül 3 ízesítésre elég ebből eddig Én csak egyszer használtam. Célratörő kis tubus. Mivel tökéletesen van csomagolva tőlem megkapja a 10 pontot. ( 10 )

Illata: Illatban az ízesítő nagyon erős illatot áraszt. Addig nem is nagyon éreztem amíg nem ízesítettem vele csak szimatoltam. Ízesítés közben már érződött az erős almás illat. Éppen ezért is csábító volt már így illatra is és már ekkor nagyon vártam hogy pipázzak is már végre vele. Ízesítés után hagytam 1-2 órát állni benne közben megrázogattam és már jöhetett is a teszt. Pipázáskor már kellemesebb illata volt olyan szempontból hogy nem volt annyira erős, de tökéletesen almás illata volt. ( 10 )

Ízről: Az 1-2 órás syrup rázogatás után ahogy nekiálltam a tesztnek rögtön jött belőle az íz. Nem kellet pumpálni. Már második szívásra jött a nagy füst és az nagyon fincsi 2almás íz. A kerámiába öntöttem egy kis plusz melaszt így gondolom az is segített benne hogy ilyen hamar jöjjön az íz is. Konkrétan az íz nagyon finom, lehet hogy mert nem vártam vele elég időt azért volt egy kis mű íze, de lehet hogy ilyen lesz legközelebb is.:) Ennek ellenére nagyon jó ízesítő. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Pipa: 47cm-es pipa
Szén: 2 coca coal szén
Kerámia: el nefes mini phunnel kerámia
Szívócső: Sima hozzáadott szívócső

Egyéb: Ez volt az első ízesítésem lehet az is hogy ez okozta a picit mű ízt. Talán nem mostam ki tökéletesen az ásványokat és lehet hogy ez is közrejátszott.:)

Köszönjük a tesztet! Az almás ízek világa igen széleskörű, mivel az emberek ízlése is. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.