ShishaSyrup teszt – kókusz

Feladó: Révhelyi Balázs

Termék: Shishasyrup-Kókusz ízű vízipipa ásvány é dohány ízesítő

Csomagolás, külső: A vízipipa kavics nagyon jól záródó áttetsző műanyag flakonban található.  A flakon elején található matricán felvan tüntetve a gyártó a honlap cím és az ízesités. És egy nagyon szép ábrázolás a kókuszról. Szerintem 1. osztályú csomagolás. ( 10 )

Illata: A ShishaSyruppal átitatott kavics egy 10 pontos  nagyon finom kókusz illatot ad. Az igazi kókuszdiónak ugyan ilyen illata van. Kedvenc gyümölcsöm, nem bírok betelni az illatával. Egész nap ezt szagolgatom. A flakon kinyitása után az egész szoba megtelt ezzel az isteni kókusz illatal. Szerintem ezen a terméket már nincs mit fejleszteni:) ( 10 )

Ízről: A A ShishaSyruppal átitatott vízipipa ásvány íze teljesen hasonlít az illatára. Nagyon élethű íze van.Mintha kókuszdiót szívnék, nagyon jó íze van:) Karakteres finom kókusz íz. Ser*etli Kókusznál is finomabb. Ez a legfinomabb kókusz amit csak szívni lehet. Nem győzöm dicsőiteni. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: Vizipipa: Ala**n Nomád. Szívócső: Ra*an Kerámia: Vor*ex Szén: 3 fél c*c*brico

Egyéb: Bocsi hogy egy napot késett a teszt majd küldöm az új teszteket a következő adagról.

Szis Balázs, köszönjük a tesztet. Örülök, hogy ízlik. Alighanem egy ilyen véleményről senki sem fogje elhinni, hogy nem magunk írtuk… Nem baj – illetve nem nekem baj –  hogy késik a teszt, ugyanis nem én sürgetlek Titeket, hanem saját magatokat, ugyanis az ajándék-akció addig tart, amíg a táblázatban van üres hely 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.