ShishaSyrup teszt – Őszibarack, Peach

Feladó: Baji Brigitta

Termék: Peach shishasyrup (Őszibarack)

Csomagolás, külső: Az aroma külseje nagyon tetszetős, tényleg minimális, de nagyon mutatós. A két címkén minden alap információ megtalálható és a front címke szépen megtervezett, és a barack is nagyon guszta rajta. Viszont a csomagolás korántsem tökéletes… Nem tudom miért de kifolyt a barátnőm táskájába amíg hazahoztuk, és a hátsó papírcímkét nagyon eláztatta a melasz. (Barátnőm nem panaszkodott a táskájára, még jó illata is van tőle, mert attól a mennyiségtől még nem ragadt, de azért mégis. Jó lenne rá egy figyelmeztetés, hogy állva kell tartani.)

E mellett én hiányolok róla valami határozottabb záró dolgot. Pl fólia a kupak alá, vagy egy pont olvasztás a kupak szélénél jó volna. Így ki tudja ki nyitogatta ki előttem és egyáltalán mi kerülhetett bele. A flakon átlátszósága nálam nagyon pozitív, így biztosra tudhatom, hogy a biztoszár ellenére nem öntött ki belőle senki semennyit. ( 7 )

Illata: Az illata nagyon édes, és gyümölcsös hatású de mégis kicsit mű. Engem azokra a régi olvadós cukrokra emlékeztet, amiket már sehol sem találok az üzletekben Szóval lényegében pozitív, de mégsem az a hagyományos barack illat. Ha valakinek nem ismerős az olvadós cukor, akkor leginkább a barackkonzervhez tudnám hasonlítani az illatát. ( 8 )

Ízről: Mint az illat az íz is kicsit sántított. Nekem koncentrálni kellett, hogy kiérezzem erősebben a barackot. Valahogy annyira édes volt, mégis azonosítgatni kellett fejben az ízt. A helyzet kicsivel jobb amikor az orromon keresztül fújom ki, mivel az ízlelés sikere nagyban függ a szaglástól, de szerintem ezen még kísérleteznetek kell. ( Picit mű, de nagyon finom íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: Three Kings öngyulladós szén.
Shisharoma ásvány, amit egy napig hagytam ázni a melaszban.
Két réteg alufólia sűrű lyukakkal, orvosi tűvel szurkálva.
Buborék mentes ásványvíz; szobahőmérsékletű.
Zárt térben, huzat nélkül.
Két csöves Sultan vizipipa és egyiptomi kerámia, de csak az egyik szívóka volt bedugva.
És egy mosható cső (sajnálom a márkájára nem emlékszem, de elég jó minőségű).

Egyéb: Remélem minden rendben lesz

Köszönjük a tesztet! A kupak széle beleakadhatott valamibe és azért nyílhatott ki, eddig nem volt panasz a zárására. 🙂 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.