ShishaSyrup teszt – Sárgadinnye, Melon

Feladó: Kovács János

Termék: ShyshaSyrup sárgadinnye

Csomagolás, külső: A csomagolás első ránézésre teljesen átlagos. Azonban használat közben előjön az igazi értéke : nagyon tisztán lehet dolgozni vele. Bár a műanyag keménysége miatt kicsit nehezebben nyomható ki a kis lyukon a folyadék, a kupakot letekerve már teljesen jól lehet használni. Kívülről jól látható a szint ahol éppen tartunk az elhasználásban, ez szintén jó pont. Nincs mitől tartani akkor sem, ha esetleg kicsúszna a kezünkből, mert erős, strapabíró kis flakon. ( 8 )

Illata: Amikor először kinyitottam az jutott eszembe, hogy valamikor régen, gyerekkoromban ilyen volt az igazi mézédes sárgadinnye illata és íze. Hihetetlen mennyire intenzív és kellemesen erős illata van. A lányom a mai napig őrzi a már kimosott flakont és néha előveszi, szagolgatja. Nem véletlen ez, hisz én is már a kibontás pillanatában azonnal pipáztam volna vele. Nálam ez a csúcs aromák egyike. ( 10 )

Ízről: Ez életem első ShyshaSyrup-ja. Eredetileg kavicsra vettem, mivel azonban hozzájutottam egy nagyobb mennyiségű aprított cigaretta dohányhoz úgy gondoltam, inkább azzal teszek egy próbát. A dohány ötszöri áztatása után eljött a próba és azt kell mondanom, hogy remekül vizsgázott a szirup. Rétegenként tettem az üvegbe a dohányt így rétegenként öntöttem bele az aromát is. Alapos összekeverés után teljesen átitatta az összes (40g!!!) dohányt. Öt napig zárt üvegben állt napi egyszeri kevergetés mellett, majd jött az igaz megmérettetés. Hát mit mondjak, az íze akárcsak az illata, valami fenséges! Ahogy beindult a füst úgy éreztem eszem a sárgadinnyét! A mosott dohánynak köszönhetően az aroma íze nagyon jól kiadta magát, sokkal jobban ízlett mint a gyári sárgadinnye dohány! Kóstolás után a feleségem is csak annyit mondott: ugyanolyan finom, mint amilyen jó az illata!
(10 )

Mit ízesített: Egyéb Cigi, pipa dohányt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: 68cm-es Aladin Pharaonic csapvízzel töltve, hagyományos egyiptomi kerámia, másfél darab Fourthy-Four 44-es szén, páncélfólia, hőtartó sapka.

Egyéb: Ár/érték arány: Egy darab 100ml-es aromával sikerült beízesítenem 40g szárazon kimért dohányt. Ez nagyon jó arány, főleg ha figyelembe veszem, hogy valójában kb.35g-ot ajánlanak egy flakonhoz. Ha van idő és türelem a dohány kimosogatásához, nem kérdés, hogy ezzel az aromával nagyon megéri elkészíteni!

Köszönjük a csúcs értékelést! 🙂 Mindig öröm, ha egy vevőnek ennyire tetszik egy termékünk, ilyenkor elégedetten fellélegezhetünk pár percre! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.