ShishaSyrup teszt – Vanília, Vanilin

Feladó: Csonka László

Termék: Vanílila

Csomagolás, külső: Az ízesítő palackja vagy dobozkája, kinek hogy tetszik egy masszív falú, tartós és biztonságos flakon. Utolsót arra értem hogy nem folyik ki belőle a melasz ha zárva rakom el és persze nem nyitva:D
Matrica van rajta hogy milyen az ízesítő íze/aromája. Ezen példányon természetesen vanília van. 100ml-es ami tudtommal 3doboz ásványra elegendő és így is van mivel annyi jött ki belőle. Bár gondolkoztam hogy megpróbálom 2 doboznyira amibe egy kicsivel többet rakok mint az alap 120gramm és hátha erősebb lesz az íz. A Lényeg a lényeg hogy tökéletes a tartó! ( 10/10 )

Illata: Egyértelműen vanília. Összetéveszthetetlenül eltaláltátok az illatot. Ebből ítélve az ízt is de azt majd csak később.;) Amíg nincs nyitva természetesen nem lehet érezni semmit belőle de amint kinyitom csak úgy árad ki belőle a kellemes és szinte krémes vaníliás illat. Vízipipázás közben az illata lágyul és még kellemesebb. Már nem annyira tömény. Egyszerűen imádom az illatát. Odaver minden füstölőnek és egyéb ilyen illatosító dolgoknak. ( 10/10 )

Ízről: Az íze arra a tipikus vaníliás jégkrémre emlékeztet. Krémes, lágy, édes és tökéletes. Nagyon finom. Szerintem az egyik legjobban eltalált íz lett! Ízesítés közben én marha merész voltam és megnyaltam az ujjam.. hát nem lett semmi komolyabb bajom tőle, konkrétan semmi de szerintem így ne próbálja meg senki mert nem lesz finom.:D Pipázás közben viszont igazán jó volt. Aki vanília fagyis/jégkrémes annak szinte kötelező kipróbálnia mert nem fog benne csalódni! Köszönöm a lehetőséget!:) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények:

– Aladin Amira 70cm-es pipa
– KS mosható szívócső
– El n***s mini phunnel
– 4 réteg háztartási alufólia
– 3darab cocobrico szén
– Shishasyruppal ízesített shisharoma ásvány
– Aladin hőfogó

Hűsöltetős éjszaka, a barátnőm társaságában. 🙂

Egyéb:

Sok ásványt és ízesítőt próbáltam már nálatok, a csokis ízeken kívül mindig jó tapasztalattal lettem gazdagabb. Van 3 shi…-m is, de valamiért nem akar elfogyni, tehát ez is egy jel hogy melyik márka a jobb!:) Remélem hamarosan bővül majd a készlet, mármint az íz kínálat mert lassan minden ízt kipróbálok már tőletek, még ha nem is mind az enyém, de már nagy részéből kóstoltam tőletek.Remélem megfelel az akcióhoz!:) Na ennyit akartam, köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.