ShishaSyrup – Vanília, vanilin

Feladó: Sipos Bence

Termék: Vanília

Csomagolás, külső: A csomagolás nevezem inkább tubusnak egy nagyon jól záródó kis flakon. Biztonságosan zár mivel már nem egyszer leejtettem és nem lett semmi baja. Szépen, igényesen fel van matricázva és ahogy a matricán is látszik az íz Vaníliás. Vannak a hátulján információk hogy honnan is származik, vagy a felhasználási javaslat. 100ml a kiszerelése ami nekem elég szokott lenni 3 doboz ásványhoz. A csomagolás röviden nagyon jó ezért kapja a 10 pontot. ( 10/10 )

Illata: Az illata a tubus kinyitásáig nem volt érezhető a jól zárhatóságának köszönhetően. Amint viszont kinyitottam a tubus fedelét rögtön áramlott ki a kellemesen lágy vaníliás illat. Illatra nagyon finom volt és bejárta a ház egy részét az illat ami nagyon kellemes volt. Ízesítés közben még erősebben lehetett érezni az illatot és már nagyon vártam hogy szívhassam is az újraízesített ásványt. Később persze pipázás közben a kifújáskor is nagyon finom vaníliás illata volt. Valóságos az illata ezért is megkapja tőlem a 9 pontot. ( 9/10 )

Ízről: Az ízét mivel csak a jégkrémhez tudtam hasonlítani nagyon finom és eredeti íze volt. Mind szívás mind kifújás közben is. Pipázás közben miközben másnál volt a cső folyamatosan éreztem a számban az ízét. Kellemesen édes és lágy íze volt. Nagyon megtetszett ez az íz. Nagyon valószínű hogy fogok még ilyen ízesítőt venni vagy eleve kész ásványt. Az ízről még annyit hogy aki szereti a vaníliát annak szinte kötelező kipróbálnia mivel nagyon finom íze van. Csak ajánlani tudom. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: Új Top mark pipa. Zárkózott szobában ágyon ülve a tv előtt és a barátok közt.;)
Alap kerámia, alap szívócső és nammor mosható szívócső. 3 cocobrico szénnel hőfogóval.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.