ShishaSyrup – Virgin honex, mézes dohány

Feladó: Erdei Ferenc Balázs

Termék: Shishasyrup – Virgin mézesdohány

Csomagolás, külső: Szép, mint mindig. Tetszik a gyöngyházfény amivel a tubus be van vonva. A kupak jól zár, nem folyik mellé, nem csöpög. Ha ízesítettem vele a kifőzött kavicsaimat, akkor se deformálódott el a tubus ha erősebben nyomtam meg a tubust. ( 10/10 )

Illata: Az illata nagyon jó, nem gondoltam volna hogy mézzel keverve ilyen finom illata van a dohánynak! Kezdem érteni, hogy a nagy szivarosok miért rajonganak különféle dohány ízekért! Aki kételkedik, vagy fél a dohány nevétől a tubuson, az szagolja meg! 😀 A méz illata a kedvencem az összhatásban, mert az viszont amúgy is imádom. Nagyon jól eltaláltátok, már elsőre egy lágy, selymes illat csapta meg az orrom. ( 10/10 )

Ízről: 3 napot állt a szirupban a két doboz kavicsom, és ennyi idő alatt nagyon jól összeért. Az ízében lehet érezni egy karakteres mézes sütemény ízt, ami leginkább nagymamám mézes zserbójára emlékeztetett. 😀 A dohány íze is érződik, de pont annyira, hogy a méz ne legyen túl tömény. Nekem vaniliás, vagy egy kis fahéjas beütése is volt, aminek nagyon örültem. 😀 A füst szép, tömör ami nagyon jó tulajdonság egy újraízesített kő esetében! Mindenképpen érlelés szükséges pár napig, ha valaki ezt a szirupot választja, mert ez nem egy erős gyümölcsös ízvilág! Ennek idő kell! Karácsonyra a csoki-narancsom mellé mindenképpen lesz ilyen is a pipámba tömve! (Legközelebb dohánnyal akarom kipróbálni, de mivel nem dohányzom, ezért azt ritkábban szoktam beszerezni.) ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Kitisztított antik sárgaréz pipa, kitisztított cső és kerámia. Az öngyulladós szén egyáltalán nem befolyásolta az ízeket. A tartályban csapvíz volt.

Egyéb: Írtam a legutóbb kapott ásványról is tesztet, pedig már tudtam hogy nem lehet nyerni ásvány teszttel. De úgy voltam vele, hogy amiért ingyen kaptam tőletek egy doboz király zöld almás kavicsot, ennyi a minimum, hogy azt is letesztelem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.