ShishaSyrup – Virginia Honey, dohány ízű ásvány

Feladó: Tamás Ákos

Termék: Virgin Honey(méz+dohány)

Csomagolás, külső: Szép! Tetszik! Fölösleges infót nem tartalmaz,de ami kell az rajta van.Jól zár egyébként a dolog,nem ömlik ki,a tetején van is ilyen ”cucc”,az pláne védi. Külön előny, hogy látom az aromát. ( 10/10 )

Illata: Erőőős, baromi erős. Én imádom a dohány szagot. (nem vp dohány, cigidohány de abból is a szárazabb) Ez kb. a cigidohány sokszorosa 😀 Nagyon erős dohányillat, háttérben egy kis mézzel. Közelről szaglászva túlontúl erős. ( 10/10 )

Ízről: Egész jó. Egyénfüggő. Aki cigizett már és próbálta a sárga camelt…na ez arra hasonlít nekem. Egy picit mézes, de inkább az erősebb dohány íz dominál. Nekem nagyon bejön. Igazából emberfüggő. Aki szereti az ilyen ízeket, annak ajánlom, aki nem annak nyilván nem. Én mentapárti vagyok, ettől függetlenül még ez nagyon ízlik, biztosan veszek még egy pár tubussal. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70 perc

Körülmények:

Nargilem NP450(hied,talán fagyos csapvíz a tartályban)
Hookah pro grid
40mm-es 3 kings öngyulladós szén
Átlagos szobahőmérséklet
Sahlar mini phunnel(peremig volt tömve,a közepén nem csináltam lukakat,és egy hústűt használtam ,hogy nehogy rászoruljon az alufólia a lukra)
4 réteg háztartási alufólia és a tetejére szénkonzol.

Egyéb: A füstről még nem beszéltem. Szép, tömör, vaj fehér felhőket lehet vele fújni,akár karikázni is. Nem mondanám meg, hogy ez most dohány vagy kavics,vagy aroma.

Összességében: A szaga szerintem erős nagyon,azt nem találták el. Az íze az ízlés kérdése, nekem nagyon bejön, lágy és erős egyszerre. Finom az íze, a füstre nincs panasz. Szerintem jó cucc ez ahhoz, hogy elmélyedjünk a világ dolgaiban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.