Előnyei

A ShishaSyrup, vagy más néven vízipipa szirup használatának számtalan előnye van. A hasonló más márkájú termékekhez képest viszonyíva az alábbiakban tudunk többet, előnyt felmutatni:

  • Koncentráltabb: A magas minőségű aromáknak és a cégünk minőség melletti kitartásának eredményeként nem hígítjuk az ízesítőnket! Így a kevesebb is több. Így tovább lesz elegendő egy flakon a ShishaSyrup ízesítőből.
  • Többcélú, univerzális: Míg a hasonló termékek régebben lettek fejlesztve, így azok csak dohány ízesítésére készültek. Az ásványokhoz azonban nem ideális ezek használata mivel olyan anyagokat tartalmazhatnak (pl. cukor, méz), melyek tönkretehetik a vízipipa ásványt. Ezzel szemben a ShishaSyrup kifejezetten az ásványokhoz és dohányokhoz egyaránt tökéletesen alkalmazható, mindkettőnek jól kivehető, finom ízt adnak és nem okoznak kárt az ásványokban!
  • Illat = Íz: Sok terméknél előfordul, hogy az illatuk nagyon finom, azonban amikor próbáljuk, akkor az íznél még csak hasonlót sem érzünk. A ShishaSyrup bármelyik ízének illatát megérzed, akkor biztos lehetsz, hogy az íze is teljes mértékben meg fog egyezni az illatával!
  • Széles íz kínálat: A követelménynek számító kétalmás íztől kezdve, a barackos ízeken át szinten mindent megtalálhatunk az ízpalettán. Több aroma gyártó közül válogattuk minden íznél külön, hogy melyik a legjobb és ezt palackozzuk számotokra!
  • Remek csomagolás: A palack, amibe a vízipipa szirupot töltjük vastag falú, jól visszazárható. Aki szeretné letekerheti a kupakot és úgy öntheti, azonban ajánlott az adagolófej használata. A dobozon a matricákat úgy helyezzük, hogy nem fog a palack ragadni. A vastag fala pedig biztosítja, hogy szállíthatjuk magunkkal bárhová.
  • Adalékanyag mentes: A ShishaSyrup nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot. Így nincs benne állagjavító, mesterséges színezék, nem tartalmaz alkoholt és egyéb oldószerektől is mentes!

shishasyrup_2016_2apples shishasyrup_2016_frozen-mango shishasyrup_2016_cherry shishasyrup_2016_black-grape