Shishasyrup teszt – sárgadinnye (melon)

Feladó: Szűcs Norbert

Termék: ShishaSyrup Sárgadinnye

Csomagolás, külső: Nagyon tetszik ez a kis flakon, ami egyébként nem is annyira kicsi! Jól belepasszol a tenyérbe, jó megfogni, jó az anyaga. A sishasyrup felirat betűtípusa, valamint h a “for” szót egy 4-essel helyettesíted nem annyira tetszik, dehát nem lehet mindenkinek megfelelni, emiatt nem adhatok rá kevesebb pontot. Egyébként a már kavicsokból megszokott ízléses kép vár ránk. A doboz teteje lecsavarható valamint nyitható is. Ha kinyitjuk egy megfelelő adagoló vár minket, ezen aztán biztos nem fog kiszaladni a flakon fele, nagyon jól lehet adagolni a használatával. ( 9 )

Illata: Na ez aztán a nem semmi! Rendkívül édes, erős, ám mégis kellemes az illata, már messziről érezhető volt, pedig higgyétek el nekem, igen kicsi a lyuk amin kiáramolhat. A sárgadinnye maga egyébként nem tartozik a kedvenc gyümölcseim közé, de a szaglás közben esküszöm, hogy megkívántam! ( 9 )

Ízről: Íze, akárcsak az illata, rendkívül édes, ám nem émelyítő, hanem kifejezetten kellemes. Nekem annak ellenére nagyon bejött, hogy a sárgadinnye nem a kedvencem, mint gyümölcs, ahogy azt már említettem. Ez azonban azoknak is lehet, hogy ízleni fog, akik, hozzám hasonlóan, nem annyira kedvelik magát a gyümölcsöt rágcsálni. A Serbetli dohány színvonalát sajnos nem sikerült elérni, de ha az én gyártmányom lenne, büszke lennék rá! ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~70 perc fölött

Körülmények: 55cm Top Mark vízipipa, Hookah Pro Grip mosható szívócső, Kaya Phunnel kerámia, Aladin Bamboocha természetes szén

Egyéb: Mégegyszer köszönöm a lehetőséget, és sok sikert a továbbiakhoz!

Shishasyrup teszt – sárgadinnye (melon)” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szia Norbi, köszönjük ezt a tesztet is. Ne haragudj, hogy eddig nem került ki, de valamiért rossz mappába került. Mi is köszönjük a játékot, és továbbra is örülünk minden visszajelzésnek.

  2. Sziasztok!

    Írtam egy tesztet a sárgadinnyés szirupról. Nem tudom, hogy megkaptátok-e de nem reagáltatok rá a mailcímemre. Nem baj ha nem teszitek ki, csak legyetek szívesek visszajelezni, hogy akkor ne is várjam 🙂

    Köszi szépen!

    üdv : János

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.