Shishasyrup teszt – görögdinnye

Feladó: Rum Gergő

Termék: görögdinnye vízipipa dohány / ásvány ízesítő

Csomagolás, külső: A vízipipa ízesítő csomagolása véleményem szerint nem rossz, de azért lehetne rajta javítani. Viszont a kiszerelés nagyon tetszik. Ez a mennyiség legalább nem fogy el olyan gyorsan. A többi dohány márkánál tapasztalt tudásomhoz viszonyítva ez a kő felér a vízipipázás új korszakának. ( 7 )

Illata: Különösen jó volt az illata. Ebből kifolyólag nagyon is pozitívan kezdtem el az előkészületeket. A meglepő az volt, hogy a pipázás után is intenzíven lehetett a füst illatát érezni egy darabig. Erős, érezni lehetett, hogy minőségi termékkel van dolgom. ( 9 )

Ízről: Az elején néhány szippantás után kezdett érződni a dohány – illetve a vízipipa szirup – íze. Aztán viszonylag sokáig különösen erős íze volt. Körülbelül 45 percig intenzív íze volt utána gyengült, de még ezek után is remek volt. Elképesztően karakteres  ( Egész kellemes íze volt )

Mit ízesített: Egyéb vízipipa ásványt

Meddig tartott: ~40-50 perc

Körülmények: Nekem egy 47-es topmarkos pipám van. 2 csővel alufóliával és 40mm-es Belga szénnel végeztem a tesztet. Szipkát is használtam hozzá. Remekül sikerült a tömés és különösen tetszett, hogy nem tudtam elégetni a vízipipa ásványt és az ízesítőt (más márkánál már sikerült)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.