ShishaSyrup teszt – áfonya

Feladó: Rum Gergő

Termék: Shishasyrup vízipipa ízesítő áfonya

Csomagolás, külső: jo volt alig várom az új csomagolású dobozokat.a kiszerelés 120g korrekt sok tömést biztosít. szép kép, alján lévő bőséges adatok miatt mindent megtudunk a termékről. Egy gond volt: a doboz sérülten érkezett, 3,4 kisebb lyuk volt rajta és a melasz nagy része kifogyott, de szereztem hozzá lötyit. Tömése egyszerű és nagyszerű! ( 9 ) Ne szomorkodj, küldünk helyette másikat

Illata: Erős ,jol érezhető intenziv áfonya illat. kicsit fagyi vagy cukor illat volt azt hiszem de mégis csak aromárol beszélünk . Élvezetes tömés közben nagyokat szippantottam belőle. Az egyik barátommal is megszagoltattam és neki is nagyon tetszett,el volt ragadtatva tőle. ( 9 )

Ízről: nagyon jol kivehető az áfonya édeskés ízvilága. A pipa begyújtása után 5 perc és beindult,majd közel 70 percig remekül dominált. Haveroknak bátran ajánlom ezt a terméket. A vége felé is erös maradt a dohányokkal ellentétben nem is értem mért nem pipáznak inkább kavicsot-szirupot a dohányosok is. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: topmark 47 cm pipa
2 cső, belga 40mm szén,
a házban teszteltem és a pakolás utáni egynéhány órában is érezni lehetett az illatot. Agyag sima kerámia, 2réteg alufólia. a tartályban pedig néhány jégkocka jo hideg füstje volt.

ShishaSyrup teszt – áfonya” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Gergő, köszönjük a tesztet. Örülünk, hogy ízlett az áfonyás kavics-szirup. Nemsokára érkezik kínálatba a blue-mist is, az áfonya mentolos verziója. Addig is kitartás:-)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.