ShishaSyrup teszt – eper

Feladó: Rum Gergő

Termék: shaishasyrup eper

Csomagolás, külső: köszönöm szépen az utántöltést a megérkezést követően egyből kiprobáltam.csomagolása egyszerű alkalmazása könnyű, szépen fel van matricázva.A hátoldalon levő adatok többek közt a szavatosság, forgalmazó,felhasználási javaslat, tartalom menny. összetevők infovonal és telefon szám is van rajta. nagy a kiszerelés minden minőségi. Egyszerre kicsit arany fénynél pedig szép élénk piros szinü ( 8 )

Illata: Az illata egész jo de kicsit mű illat volt. De nekem tetszett inkább hasonlított ilyen epres cukor illatra. Nem gyenge de nem is erős olyan pont megfelelő volt. (utánna megettem pár cukrot is):)édes ( 7 )

Ízről: Az íz az illattol eltérően remek karakteres eper íz volt nem kellett sokat várni hogy érződjön a pipázás közben ugy sacc/kb 5 perc alatt beindult és sokáig tartott. szerintem holnap is szívok belőle. Egyszerüen nagyszerű. Szép volt a kép is az elején ettől alig várom az eper idényét. Kicsit édes volt de a vége felé már megszoktam. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~60-70perc

Körülmények: A terméket topmark 47es pipa kiséretében 2 csövű , szipkával, házi aluval (4 réteg) sima kerámiával, coco coal kocka szénnel, az üvegbe tettem pár jeget igy jo kis hideg füstje volt.
Legközelebb lehet szerzek be egy moshato csövet is . A szénből persze több kellett. A füst sokáig a levegőben maradt. Nem tudom ilyet kilehet e próbálni párásitoval?

Egyéb: remélem tetszik a tesztem ha igen szivesen szivnék áfonyás követ,szirupot köszönöm előző tesztemért érkezett epreset. Remek volt imádom a termékeit!

ShishaSyrup teszt – eper” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Geri, köszönjük a tesztet. Ha nem is cukorkás, hanem fagyis ízt céloztunk meg, de szek szerint eltaláltuk. Az új minták úton vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.