ShishaSyrup teszt – sárgadinnye

Feladó: Simon Zoltán

Termék: Shishasyrup – Sárgadinnye

Csomagolás, külső: A csomagolás a maximumot érdemli. Nem lesz az ember melaszos, ha kinyitja a műanyag tetőt, nem folyik, és egyáltalán nem törékeny. Ez pozitív azoknak, akik gyakran szállítják ezeket az eszközöket. Minden fontos információ fel van tüntetve, ami dicséretes.  ( 10 )

Illata: Gyümölcsös dohánynál ez kényes téma, mert jobbnak kell lennie, mint más dohányoknál. Ki enne büdös gyümölcsöt, még ha az íze finom is, nem igaz?:) Viszont ennek az illata nagyon finom. Olyan édeskés, de mégsem annyira édes, hogy már rossz legyen. Talán jobb illata van, mint az “eredeti” gyümölcsnek.  ( 9 )

Ízről: A legelső dohányom is sárgadinnye volt, viszont borzasztó ízű. Most fordult a kocka, ugyanis nagyon finom és édeskés. A kiáramló füst meleg érzést nyújt, mintha egy hideg teát innék. A nyári melegben fincsi lesz! Nagyon hamar érezhető ez az íz, ami szép kövér füsttel párosul. Egyáltalán nem kapar, és nem tömény. Kellemes élményt nyújt.  ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: Egy 47 centis kék, egyiptomi pipa, tartály és cső előre lehűtve, mellé öngyulladós szén, kétrétegű alufólia. Meg egy kis tea.

Egyéb: A legelső negatív élményem miatt örökre temettem ezt az ízt, de úgy tűnik, hogy a kedvenceim listája bővülésre szorul. Nagyon kellemes, amiről egy nyári délután jut az eszembe. Érdemes kipróbálni azoknak is, akik nem szeretik a gyümölcsöt.

ShishaSyrup teszt – sárgadinnye” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Zoli, köszönjük a tesztet. Na, erről senki sem mossa le, hogy nem mi írtuk magunknak:-) Mindenesetre örülök a toplistád bővülésének.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.