Shishasyrup teszt – fekete szőlő

Feladó: Simon Zoltán

Termék: Shishasyrup vízipipa dohány és ásvány ízesítő – Fekete szőlő

Csomagolás, külső: A vízipipa ízesítő csomagplásával maximálisan meg vagyok elégedve! Rettentően jól zár, amit volt alkalmam extrém körülmények közt is tesztelni. Minden információ rajta van, amit tudnunk kell, illetve jó pont, hogy műanyag szerű megoldás, amitől csak nő a túlélési értéke. Ennél több nem is kell! ( 10 )

Illata: A tubuson keresztül csak találgatni lehet, de kinyitva azt, igazi örömünnep fogad. Olyan érzésem lesz, mintha nagymamám lekvárját majszolnám, amit úgy szerettem. Olyan emberekkel szagoltattam meg, akik nem vízipipáznak, mégis nagyon tetszett nekik.  ( 9 )

Ízről: Az előző pontban leszűrhető, hogy élethű íze van. Most először nyúltam fekete szőlőhöz, de esélyes a kedvenceim közé beépülésre. Az elején nem igazán, de egy minimális idő elteltével máris érezhető a fanyar íz, ami meg kell mondjam, hogy nagyon finom! Olyan érzés, mintha gyümölcslét szívnék, majd fújnék ki. Már nem is akarom kipróbálni a dohány verziót. ( Nagyon finom élethű íze volt )

Mit ízesített: Shisharoma ásványt

Meddig tartott: ~30-40 perc

Körülmények: Ezt egy 47 centis kék, egyiptomi pipával teszteltem, tartály behűtve és klasszikus 2 réteges alufólia felállás, és agyag kerámia.

Egyéb: Ez volt az első fekete szőlős élményem és nagyon jóra sikerült. A külcsín és belbecs egyformán pozitív irányban érvényesül. A savanykásan-pikáns íz, pedig csak feldobja az egészet. Nem macerás, nem nehéz, és élethű íz. Nagyon jó!

Shishasyrup teszt – fekete szőlő” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Zoli, köszönjük a tesztet. A szőlős íz nekem is nagy kedvencem, az arab világban az almás után a második legkedveltebb íz. Lassan készül a mentás verziója is…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.